O iş adamı Samsun’u terk etti

O iş adamı Samsun’u terk etti
21.09.2018
A+
A-

Samsun’da bankalara olan borcunu döviz kuru üzerinden yapılandıran ve yaşanan kur artışı nedeni ile zor durumda kaldığı gündeme gelen o iş adamı Samsun’u terk etti.

Samsun’da tanınan iş adamının içine düştüğü zor durum nedeni ile şirket merkezini taşıyacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Bankalara olan 170 milyon TL’lik kredi borcunu döviz kuru üzerinden yapılandırdığı ve kurda yaşanan artış sonrası ise borcu ödeyemeyerek zor durumda kaldığı ileri sürülen o iş adamı, Ticaret Sicil Gazetesine göre şirket merkezini İstanbul’a taşıdı.

Samsun’da şirketine ait Tır’ları da başka bir firmanın üzerine kaydırdığı gündeme gelen iş adamının konkordato ilan edeceği iddiaları da ortaya atılırken, konuyla ilgili son gelişmelere göre o iş adamı şirket merkezini resmi olarak Samsun’dan alarak İstanbul’a taşıdı. Samsun’da herkesin merak ettiği o iş adamına ait şirketin ismi ise Ticaret Sicil Gazetesinde yayımlandı.

Ticaret Sicil Gazetesinin 18 Eylül 2018 tarihli sayısında, Samsun’un da iş dünyasının yakından tanığı isimlerden biri olan Kazım Yılmaz’a ait Yılmaz Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin resmi olarak İstanbul’un Şişli ilçesine taşındığı bilgisi yer aldı.

20180921152633 58299
(Samsunkenthaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber