Mustafa Öcal: Elde avuçta ne varsa satıldı

Mustafa Öcal: Elde avuçta ne varsa satıldı
09.06.2018
A+
A-

Samsun merkez ve ilçelerdeki ziyaretlerine aralıksız olarak devam eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, teravih namazı sonrası da çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Sahura kadar devam eden yoğun bir çalışma ile vatandaşlara ulaşarak partisinin projelerini anlatıyor.

Teravih namazı sonrası sahur vaktine kadar kahvehaneleri ve kafeteryaları ziyaret eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve partisinin bu sorunlar karşısındaki çözüm önerilerini anlatıyor.

ELDE AVUÇTA NE VARSA SATILDI

İşsizliğin, yoksulluk ve sefaletin ancak üretim ekonomisiyle çözebileceğini söyleyen Öcal, ‘’Bu böyle gitmez. Şuan ülke olarak ekonomik olarak sürdürülebilir bir noktada değiliz. Sorunlarımızı çözemiyoruz. Yığınla diplomalı işsiz var. Türkiye’deki işsiz nüfusu birçok ülkenin neredeyse nüfusundan fazla. Gençlerimiz kahvehane köşelerinde oturuyor. Elde avuçta ne varsa satıldı, ipotek edildi. En son şeker fabrikalarını sattılar. Biz gelirsek bunların satışını durduracağız. Bu fabrikaları yeniden faal hale getireceğiz’’dedi.

BEKÂRLARIN SAADETİ İÇİN

Gençlerin maddi problemlerden ötürü evlenemediklerini vurgulayan Öcal, ‘’Gençlerimiz maddi bir takım sebeplerle evlenemiyorlar. Evlilik önemli bir müessesedir. Toplum dinamiklerinin temellerinin atıldığı bir kurumdur. Bunun yanı sıra bir şekilde evlenen gençlerimiz ise yıllarca borç ödüyor evliliklerinden tatta alamıyor. Borç ödemekten, taksit ödemekten kendinden geçiyor. Biz bekârların saadetini de temin edeceğiz. ‘’Düğün Kredisi’’ adı altında gençlerimizi faize teşvik eden değil, evlilik yolundaki her türlü imkân ve kolaylığı sağlayan bir yönetimi getireceğiz’’ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber