Mustafa Demir: Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum

Mustafa Demir: Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum
21.02.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, 2 Nolu Dolmuş hattı esnafları ile bir araya gelerek, ‘’Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Bu sorunları sizin ile birlikte çözüme kavuşturacağız’ dedi.

Dernek binasında gerçekleşen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediyesi Başkan adayı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar katıldı. 2 Nolu Dolmuş Hattı esnafları ile bir araya gelen AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, burada şehir içi ulaşımına yönelik hayata geçirecekleri önemli projeleri anlattı.

‘’HİZMETİ AKICI VE HIZLI HALE GETİRECEĞİZ’’

Eski Bafra Garajının olduğu alana ilçe minibüsleri için bir terminal yapacaklarını anlatan Mustafa Demir, şehir içi dolmuş hatlarını ise canlı tutmak için bu terminalden geçişlerini sağlayacaklarına dikkati çekti. Samsun’un ulaşım ile birlikte otopark sorununu da göreve gelmeleri halinde çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Mustafa Demir, “Samsun’un şehir içi ulaşımı, trafik ve otopark konusunu da yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü ile ilgili projelerimiz hazır. Bu projeleri sizlerle birlikte ortak kararlar alarak hayata geçireceğiz. Kimseyi mağdur etmeden projelerimiz ortak akılla hep birlikte hayata geçireceğiz. Bunu her alanda planladığımız projelerde uygulayacağız. Ortak akılla hep birlikte Samsun’un sorunlarını çözeceğiz. Sorunların çözümü noktasında hızlı karar vereceğiz. Bunun içinde belediyede bürokratik işlemleri mümkün olduğunca azaltacağız hizmeti akıcı ve hızlı hale getireceğiz” dedi.

‘’VAKİT KAYBETMEYE ZAMANIMIZ YOK’’

Göreve gelmeleri halinde Samsun’da kronikleşmiş birçok sorunu hızlı bir şekilde çözmeyi hedeflediklerinin altını çizen Mustafa Demir, ‘’Bunun yanı sıra yeni istihdam alanlarının açılması ve işsizlikle ilgili sorunun çözümü noktasında girişimlerimiz var. Bununla ilgili Samsun’a yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması ile ilgili çalışmalarımızı başladık. Vakit kaybetmeye zamanımız yok. Göreve geldiğimizde göreceksiniz, koltukta oturarak başkanlık yapmayacağız. Şantiyelerde ve daima sahada Samsun halkı ile iç içe olacağız. Bizim dönemimizde bu şehirde yapılan yapılacak olan her hizmet insana dokunacak” diye konuştu. 2 Nolu Dolmuş hattı ziyaretinin ardından İlkadım Fevzi çakmak mahallesi MHP seçim koordinasyon merkezini de ziyaret eden Mustafa Demir, MHP’liler sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Samsun’un doğu ve batısına 1’inci sınıf sanayi siteleri

Cumhur İttifakı AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, batı ve doğu bölgelerine birinci sınıf sanayi siteleri kurulacağını açıkladı, Gülsan esnafına, “Herbiriniz hak sahibi olacaksınız” sözünü verdi

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, Canik İlçesi’nde bulunan Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve çok sayıda sanayi esnafının yer aldığı buluşmada Mustafa Demir, “Gülsan’daki sorunu kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz” dedi. Mustafa Demir ayrıca Samsun’da 2 ayrı sanayi bölgesinin kurulacağını müjdeledi.

GÜLSAN ESNAFINA GARANTİ

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili dönüşümün 15 yıldır konuşulan ve tartışılan bir konu olduğunu hatırlatarak, “Samsun’da 2 ayrı sanayi sitesi kurulacak. Bunlardan birisi Batı, diğeri ise Doğu sanayi siteleri olacak. Gülsan’ın taşınması ile ilgili belirlenen yeri ise Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağız. Esnafımız yeni yapılan bu yerde işbaşı yapmadan Gülsan Sanayi Sitesi’nde herhangi bir çalışma başlatmayacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A BİLGİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında kendisine Gülsan Sanayi Sitesini sorduğunu da anlatan Mustafa Demir, “Cumhurbaşkanımıza Gülsan Sanayi Sitesi için yer tespiti yapacağımızı, bunun için krediye ihtiyacımızın olacağını söyledim. Ayrıca kooperatif ile birlikte hareket ederek sorunu en kısa sürede çözeceğimizi ilettim” diye konuştu.

DOĞUYA VE BATIYA BİRER SANAYİ

Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınma sürecinde hiçbir esnafın mağdur edilmeyeceğini söyleyen Mustafa Demir, “Seçimlerden sonra Samsun’a 2 tane sanayi sitesi yapacağız. Batı Sanayi Sitesi, Ankara yolunda Adalar ile Kavak ilçesi arasında olacak. Doğu Sanayi Sitesi de Gelemen’den sonra havaalanı kavşağının ilerisinde bir sahada olacak” dedi.

HER ESNAF ‘HAK SAHİBİ’ OLACAK’

Her iki yatırım da tamamlandığında Türkiye’nin en modern sanayi siteleri olacağını söyleyen Demir, “Samsun’a 1’inci sınıf sanayi siteleri kuracağız. Bunları yaptıktan sonra bu projeye siz Gülsan esnafımızı dahil edeceğiz. Mülkiyet sahiplerini hak sahibi yapacağız, bunu yaparken kooperatifle birlikte hareket edeceğiz. Kiracıları da hak sahibi yapacağız. Bu sanayi bölgeleri bittikten sonra sizleri oraya taşıyacağız. Hiçbir bir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Siz orada esnaflığa başladıktan sonra Gülsan’da işlemlere başlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber