Mustafa Demir: Belediye makamı hizmet makamı

Mustafa Demir: Belediye makamı hizmet makamı
06.02.2019
A+
A-

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında Çakırlar Mahallesi’ndeki Köy Konağı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy Konağında düzenlenen ‘Halk Buluşmaları’na Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy katıldı. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılaşan Mustafa Demir, 31 Mart’ta yapılacak seçimleri için destek istedi. ‘Belediye makamı hizmet makamı’diyen Mustafa Demir, ‘’ 3 dönem milletvekilliği yapmış bir kardeşiniz olarak Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevin ve sorumluluğun farkındayız. Bizim daha önceki hizmetlerimizi ve nasıl çalıştığımızı çok biliyor. Gece gündüz demeden çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Samsun’u ‘ben’ değil, ‘biz’ kültürüyle yöneteceğiz. En büyük destekçimiz sizlersiniz, birlikte güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

ESKİ GARAJA YENİ MİNİBÜS TERMİNALİ

Çakırlar bölgesinde yaşanan minibüs problemine de değinen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “Eski Bafra garajının yerine minibüs terminali yapacağız. 2 katlı olacak. Samsun’un bütün ilçelerinden ve mahallerinden gelen minibüsler üst katta yolcuyu indirip alt kattan alacak. İncesu’dan, Çatalçam’dan gittiniz merkeze, nereye gideceksiniz? Örneğin Hasköy’e… Üst katta ineceksiniz, alt katta Hasköy minibüsüne bineceksiniz. Vezirköprü’den gelen insanımız da orada inecek, eğer İncesu’ya gelecekse İncesu minibüsüne binecek. Samsun’un ulaşımdaki her türlü aksaklığını çözecek projelerimiz de hazır durumda” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber