Mustafa Candal, AK Partililere değnek göstererek hakaret etti

Mustafa Candal, AK Partililere değnek göstererek hakaret etti
23.03.2019
A+
A-

Samsun’un Tekkeköy ilçesinden AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti adayı olan Mustafa Candal, seçim çalışması sırasında AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş’ın ‘Köpeksiz köy buldun değneksiz geziyorsun” sözlerine eline aldığı sopa ile karşılık vererek resman AK Partililere hakaret etti.

Tekkeköy ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevide yapan Mustafa Candal, 18 yıldır AK Parti üyesiydi. Samsun’a Hollanda’dan gelen ve buradan yaptığı bavul ticareti ile hakkında kara para akladığı yönünde iddialarda bulunan Mustafa Candal’ın Samsun Adliyesinin kantin ihalesini de AK Parti kimliği sayesinde aldığı ileri sürüldü. Tekkeköy ilçesinde kurduğu Rehabilitasyon Merkezi için gerekli olan teşvik kredilerini de yine AK Parti sayesinde aldığı öne sürülen Mustafa Candal’ın 31 Mart yerel seçim sürecinde bir anda partiden istifa ederek İYİ Parti’den aday olması ile dikkatleri çekmişti.

Yıllarca Tekkeköy ilçesinde bulunan tesislerinde AK Parti’nin toplantılarına ev sahipliği de yapan Mustafa Candal, İYİ Parti geçtikten sonra geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan için “O bizim Reisimiz” demişti.

Mustafa Candal’ın kendisini ‘Köpeksiz köyde değneksiz geziyorsun’ sözleri ile eleştirdiği AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a seçim çalışması sırasında eline aldığı sopa ile yanıt verirken, bu davranışı ile AK Partililere de hakaret etmiş oldu.

Tekkeköy ilçesinde bulunan sanayiciler için de “Onlarla savaşacağız” diyerek iş adamlarını hedef gösteren Mustafa Candal’ın ne yapmaya çalıştığı, nereye koştuğu ise anlaşılamıyor. Son olarak Tekkeköy ilçesinde Mustafa Candal’ın adamlarının Cumhur İttifakına oy verecek olan seçmenleri tehdit ettiği, AK Parti aleyhine vatandaşlardan “AK Partililer bizi tehdit ediyor” şeklinde sözler söyleterek video çektikleri de gündeme geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber