Musa Uzunkaya AK Parti Samsun İl Başkan adayı mı olacak

Musa Uzunkaya AK Parti Samsun İl Başkan adayı mı olacak
16.12.2019
A+
A-

Samsun AK Parti’de delege seçimleri başlarken yapılacak ilçe ve il kongresi nedeniyle aday olacak isimlerle ilgili gündem hızlı bir şekilde değişmeye başladı. Samsun AK Parti’de şimdi de eski Milletvekili Musa Uzunkaya’nın İl Başkanlığına aday olacağı gündeme geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun koltuğuna talip olan isimler siyaset sahnesine yavaş yavaş çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Teyyare AK Parti Samsun İl Başkanlığına aday olduğunu açıklarken, peşinden AK Parti Samsun eski il yöneticisi ve eski milletvekili aday adayı iş adamı Murat Çelik, İl Başkanlığına aday olduğunu duyurmuştu.

Samsun’da AK Parti kulislerinde yapılacak il kongresi için İl Başkanlığına aday olacağı gündeme gelen farklı isimlerde yer alırken, eski milletvekilleri Ahmet Yeni ve Hasan Basri Kurt’un isimleri de il başkan adayı olacak isimler arasında yer aldı. Şimdilik Ahmet Yeni ve Hasan basri Kurt cephesinde İl Başkanlığına aday olup olmayacakları ile ilgili net bir sinyal gelmezken, söz konusu bu isimler AK Parti kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.

Son olarak AK Parti Samsun il Başkanlığı için eski milletvekili ve AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Musa Uzunkaya’nın da adı İl Başkanlığına aday olacak isimler arasında anılmaya başlandı. Şu ara bu konu AK Partililer arasında konuşulurken, Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni ve İnternet Medya Bilişim Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Haydar Öztürk, Musa Uzunkaya’yı telefonla arayarak Samsun İl Başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili görüş aldı.

Musa Uzunkaya, Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni ve İnternet Medya Bilişim Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Haydar Öztürk’e AK Parti Samsun İl Başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.
“Bu konunun konuşulduğu yönünde bana da bilgiler geliyor. Ancak ben bu konuda bir şey düşünmüyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber