Muş’ta gerçeği aratmayan trafik kazası tatbikatı

Muş’ta gerçeği aratmayan trafik kazası tatbikatı

📅 15.10.2026 18:45 🕐 1 saat önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Muhammed Sami MARAL/ MUŞ, (DHA)- MUŞ’ta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye, emniyet ve sağlık ekiplerinin katılımıyla geniş kapsamlı trafik kazası tatbikatı gerçekleştirildi. Muş Valiliği himayelerinde düzenlenen tatbikatta, 20 araç ve 100 personel görev aldı.Olası trafik kazalarında mü

Muhammed Sami MARAL/ MUŞ, (DHA)- MUŞ’ta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye, emniyet ve sağlık ekiplerinin katılımıyla geniş kapsamlı trafik kazası tatbikatı gerçekleştirildi. Muş Valiliği himayelerinde düzenlenen tatbikatta, 20 araç ve 100 personel görev aldı.

Olası trafik kazalarında müdahale kapasitesini artırmak ve kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlenen tatbikatta, gerçeği aratmayan kaza senaryosu uygulandı. Ekipler, senaryo kapsamında kurtarma ve müdahale çalışmalarını eş zamanlı yürüterek koordinasyon ve müdahale kabiliyetlerini test etti.

‘HEDEFİMİZ HIZLI MÜDAHALE VE GÜÇLÜ KOORDİNASYON’

Tatbikatın hedeflerine ilişkin yapılan açıklamada, olası trafik kazalarında kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, ekiplerin müdahale kapasitesinin artırılması ve kurtarma çalışmalarının etkin şekilde yürütülmesinin amaçlandığı belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Adana - Kozan'da fırtına, hurma bahçelerine zarar verdi
Sıradaki Haber
Adana - Kozan'da fırtına, hurma bahçelerine zarar verdi
Etiketler: #Muş #Merkez #Genel

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler