Muhtarlar günü Salıpazarı’nda kutlandı

Muhtarlar günü Salıpazarı’nda kutlandı
19.10.2018
A+
A-

19 Ekim Muhtarlar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla kutlandı.

İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma programına, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Asb.Kd.Bçvş Mehmet Yıldırım,İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri ve Muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Salıpazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy yaptı. Başkan Gürsoy “Muhtarlar demokrasinin en küçük yapı taşıdır. Bu anlamda burada görev yapan muhtarlar olarak, 19 Ekimi bizlerin günü olarak tayin eden Cumhurbaşkanımıza ve değerli devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. İlçemizde mahalle muhtarları olarak muhtarları olarak, ilçemizin bütün kurum ve kuruluşları ile birlikte, tam dayanışma ve koordineli olarak görevimizi sürdürüyoruz. Bu anlamlı günün bizler için ortak sorunlarımız paylaşılıp, ortak çözüm yolları bulma açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

Program sonrası muhtarlar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret ettiler. Muhtarları kabul eden Belediye Başkanı Halil Akgül muhtarların demokrasinin ilk adımı olduğunu belirterek, “Muhtarlar, vatandaş ve bizlerle gönül köprüsü kuran, çalışkan insanlarımızdır. Muhtarlar, mülki idarenin halkla doğrudan temas içinde olan yetkili görevlilerdir. Muhtarlık müessesesi, özellikle bizim toplumumuz için tarihten beri çok önemli bir müessesedir. Bu yüzden muhtarlarımızın bu zorlu görevde göstermiş oldukları iradeyi takdire şayan görüyor ve tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Programın ikinci bölümü ise Bereket Fatih Camisinde Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutulması ile devam etti. Salıpazarı Muhtarlar Derneği tarafından tüm şehitleri için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutuldu. Camii çıkışı cemaate ikramlarda bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber