Muğlalı bisikletçiler Havza’da

Muğlalı bisikletçiler Havza’da
16.05.2018
A+
A-

Muğlalı bisikletçiler Havza’da Havza Atatürk Evini ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

Samsun da düzenlenen törende Samsun Valisi Osman Kaymak’tan teslim alacakları Türk Bayrağını sırası ile Havza, Çorum, Ankara, Afyon ve Denizli illerini geçerek 1110 km kat edip 19 Mayıs 2018 günü Muğla Atatürk Stadyumunda düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Törenlerinde Muğla Valisi Esengül Civelek’e teslim edecek olan bisikletçiler Havza’da Havza Atatürk Evini ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

Ziyarette Muğla Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert bu yıl 4.sü düzenlenen olan turun Tur 19 ismi ile gerçekleştirildiğini belirterek; “Bu Tur’da sporcularımız haftanın ve bu önemli Bayramın ruhuna uygun bir etkinlik gerçekleştirmelerinin yanı sıra, uzun yol yarışları öncesi kendilerini test etme fırsatı da buluyorlar. Ben tüm ekibimize başarılar diliyorum. Tur kapsamında her yıl geçtiğimiz Havza da Belediye Bakanımız Murat İkiz ve ekibi bizlerden misafirperverliklerini esirgememekte. Kendilerine ve ekibine teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Tur 19 sporcularını Havza’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek; “19 Mayıs 1919 bizim için önemli bir tarih. Yok oldu denilen bir milletin yeniden ayağa kalkarak emperyalist güçlere karşı koyuş destanın başlangıcı olan bu tarih gençlerimize iyi anlatmak lazım. Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı Havza’da sizleri misafir etmek bizleri mutlu etti.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert , Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e hediye takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.