MİSİAD Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan Başkan Demirtaş’ı ziyaret etti

MİSİAD Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan Başkan Demirtaş’ı ziyaret etti
22.02.2022
A+
A-

Memleketçi Sanayici ve İş adamları Derneği (MİSİAD) Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan,yönetim kurulu üyeleri ve MİSİAD Canik İlçe Başkanı Ümmet Şimşek ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Demirtaş’a MİSİAD’ın vizyonunu ve misyonunu anlatan Alcan, Türkiye ve Samsun’un ekonomisine katkı sağlamak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Alcan, istihdam konusuna çok önem verdiklerini belirterek, “Ne kadar çok insana iş kapısı açılırsa ekonomi de buna doğru orantılı olarak iyiye gider. Ekonomisi güçlü olan ülkelerde istihdam oranı artar. MİSİAD Samsun İl Başkanlığı olarak hem istihdam konusunda hem de Samsun’un hem ekonomik hem de turizm açısından gelişimi için projeler hazırlayacağız” dedi.

“340 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet ediyoruz”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlkadım ilçemizde taş taş üzerine konulacaksa bizler hep beraber oluruz. Fikir ve önerilerinize her zaman açığız. İş dünyası ile karşılıklı fikir alışverişlerinin yerel yönetimler açısından çok önemli. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 340 bin 421 nüfuslu Türkiye’nin en kalabalık 66. İlçesinde biri olan İlkadım ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerle temas etmek, bir arada olmak bizlere ve şehrimize artı değer katar. Bu yürüyüşümüzü güçlendirelim. Hem göreve gelişinizden hem de ziyarete gelişinizden mutlu oldum. MİSİAD Samsun İl Yönetimi’ne başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber