Minikler spor’a ilk adımı severek atıyorlar 

Minikler spor’a ilk adımı severek atıyorlar 
25.12.2021
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Gelecek İçin Minik Adım Spor İçin İlkadım” projesi kapsamında sportif faaliyetlere katılan minikleri ziyaret etti. Başkan Demirtaş, “Minik öğrencilerimizin fiziksel ve sosyal gelişimini önemsiyoruz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, mantığıyla her yaş grubundaki vatandaşımıza düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırmayı arzuluyoruz” dedi.

Düzenli spor yapma alışkanlığını minik yaşlara indirmek amacıyla İlkadım Belediyesi tarafından İlçe Kaymakamlığı, İlkadım Halk Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen”Gelecek İçin Minik Adım Spor İçin İlkadım” projesi kapsamından geleceğin teminatı olan minikler Mete Adanır Spor Kompleksi’nde hem eğleniyor hem de spor yapıyor. Belirlenen program dahilinde kırsal kesimden katılım sağlayan miniklere spor kompleksinde yapılan aktiviteler sonrası hijyenik kaplarda öğün yemekleri ikram ediliyor.

Miniklerle renkli dakikalar geçirdi”

Birbirinden renkli beceri koordinasyon parkurlarının yer aldığı etkinliklerde eğitim alan Derecik İlköğretim öğrencilerine sürpriz bir ziyaretle katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a minikler büyük ilgi gösterdi. Çalışmalar esnasında uzun süre katılımcı öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Demirtaş, miniklerle renkli dakikalar geçirdi. Küçük sporcularla tek tek tanışan Başkan Demirtaş, miniklere sporun önemini ve faydalarını anlattı ve geleneksel oyunlar ve yarışlar esnasında miniklere eşlik etmeydi de ihmal etmedi.

“Spor ile meşgul olan gençlerimiz bizleri gururlandırıyor”

İlçe genelimizde bulunan ilköğretim çağındaki miniklerimizi belirlenen program dahilinde Mete Adanır Kapalı Spor Salonu’muza servis araçlarımız ile getirerek spor yapmalarını sağlıyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Çocuklarımızı spor alanına yönlendirerek sokakta bulunan kötülüklerden uzaklaştırarak daha parlak bir geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bizlerin görevi çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutacak alanlara yönlendirmek. İşte bunlardan en önemlisi ise spordur. Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak ve güvende yaşarken bir yandan da geleceklerini daha sağlıklı hale getirecek spor faaliyetleri ve başarılarla özgüvenlerini de kazanıyorlar. Miniklerimizin böylesi güzel görüntülerini görmek bizleri gururlandırıyor. Burada oluşturulan başarı ve birlik tablosu çocuklarımızın gülen yüzleri bizim en büyük ödülümüz oluyor. Projemizi daha da geliştirerek, yaz döneminde de devam ettirme arzusundayız. Bu çalışmalarda sporun birleştirici gücü ortaya çıkıyor. Bundan sonraki süreçte sporcu öğrencilerimize başarılar diliyor, çalışmalarda büyük emeği olan değerli antrenör arkadaşlarımıza ve sabırla çocuklarına spor yapma konusunda destek veren değerli velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Eğitime ve gençlere yönelik hizmetleri için teşekkür ediyorum”

Göreve başladığımız günden itibaren İlçemizin eğitimi konusunda istişarelerde bulunduğumuz Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a, her zaman yanımızda olmuş ve desteklerini hep hissettirmiştir diyen Derecik İlköğretim Okul Müdürü Kemal Demirtaş,” Geleceğimizin teminatı bu çocuklar kendi çocuklarımız, bu çocuklar için ne yapsak azdır. Başta İlçemiz eğitimine yapmış olduğu katkılar, gerçekleştirdiği hizmetler ve okulumuza kattığı güzelliklerden dolayı Başkanımıza şahsım ve okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

“Başkan Demirtaş’ı yalnız bırakmadılar”

Mete Adanır Spor Kompleksi’nde düzenlenen sürpriz ziyaret İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a, Derecik İlköğretim Okulu Kemal Demirtaş, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman, Okul Aile birliği yönetimi eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber