Milletvekili Yılmaz: Tek yumruk olmayı başaran bir milletiz

Milletvekili Yılmaz: Tek yumruk olmayı başaran bir milletiz
24.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Milleti’nin iyi ve kötü günde tek yumruk olmayı başarabilen bir millet olduğunu belirterek, “Bu sayede medeniyetimiz binlerce yıl ayakta kalmıştır, kalmaya da devam edecektir.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde gerçekleşen bayramlaşma  programlarına katıldı.

Kurban Bayramı’nda vatandaş ve halkla bayramlaşan milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik, Tekkeköy, Kavak ve Asarcık ilçelerini ziyaret ederek bayramlaşma programlarına eşlik etti. Partililerle ve  vatandaşlarla bayramlaşan Yılmaz, birlik beraberlik mesajı verdi.
Bayramların İslam alemi için ayrı bir önemi ve değeri olduğunu ifade eden Yılmaz,  “Bayramlar gönüller birleştikçe, paylaştıkça daha güzel oluyor.  Bayramlara anlam yükleyen bizim inancımız, verdiğimiz değer,  maneviyattır. Bayramlar hepimizin ortak değeridir. Eller bu önemli günlerde gönüllerimizle birlikte birleşir. Bu bağlılık hepimizi daha da güçlendiriyor. Bayramlarımızın yüklediği anlam ve manayı hiç bir zaman kaybetmememiz, her zaman yaşamamız gerekli.” dedi.

“HEP TEK YUMRUK OLMAYI BAŞARDIK”

Türk Milleti’nin her koşulda tek yumruk olmayı başarabilen bir millet olduğunu ve bu sayede binlerce yıl dimdik ayakta kaldığını belirten Yılmaz, “Türkiye olarak hepimiz birbirimize bağlıyız.  Kötü günde iyi günde tek yumruk olmasını iyi bilen bir milletiz. Ülkemizin her bireyinin taşıdığı bu ruh bizi güçlü kıldı, inancımızla perçinlendi. Türkiye içte ve dışta bir çok saldırılara maruz kaldı. Bu geçmişte de oldu, günümüzde de devam ediyor.  81 milyon insanımızın birbirinden aldığı güçle, bağlılığımızla tüm saldırı bertaraf edeceğimize inancımız tam. Bunun için her alanda üretim gerçekleştireceğiz, çok çalışacağız, gönüllerimizi birleştireceğiz, fitneyi, fesattı kapının dışında bırakacağız. Büyük, güçlü Türkiye hedefine odaklanacağız.” diye konuştu.

“KENDİMİZİ HALKIMIZA DAHA İYİ ANLATACAĞIZ”

Yerel seçimlerin yaklaştığını da hatırlatan Yılmaz, teşkilatların bir seçimin ardından ertesi gün diğer seçimlere hemen hazır olduğunu anımsatarak, “Bu seçimlerde de kapı kapı dolaşacağız. Halkımız her zaman haklı. Onları dinleyeceğiz, kendimizi daha iyi anlatacağız, gönüllerinde kırıklık varsa gidereceğiz. AK Parti’nin merkezi yönetimdeki çalışma başarısını, yerel yönetimler için de anlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Yılmaz:’ Biz bir davanın insanlarıyız’

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,” Biz bir davanın insanlarıyız, biz ülkemizi 2023’e hazırlıyoruz. İktisadi kalkınmaya odaklanmalıyız engelleri aşmalıyız.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

“ŞER GÜÇLER FREN YAPMAK ZORUNDA KALDI”

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Ülkemiz bir çok dönemde saldırılara maruz kaldı. Kirli hesaplar bitmedi. Malum okyanus ötesi bazı güçler, Türk parasını Amerikan doları karşısında değersizleştirme çabası içerisindeydi. Bu süreç devam ederken Cumhurbaşkanımız bir mesaj verdi. Dedi ki, sizin oyunlarınızı ve yapmak istediğiniz komploların ayrıntılarını öğrendik. Hodri meydan dedi. Ve farkında mısınız? Cumhurbaşkanımız bunu dediği andan itibaren tüm bu türbülans son buldu. Güçlü hükümet işte böyle oluyor.

Biz seçim öncesi güçlü bir iktidara ihtiyacımız var demiştik, söylemek istediğimiz buydu. Cumhurbaşkanımız da bunu doğruladı aslında. Bunu gören şer güçleri fren yapmak zorunda kaldılar” dedi.

“TÜRKİYE, 2023’DE DÜNYA’YA BİR MESAJ VERECEK”

Yılmaz:” Biz bir davanın insanlarıyız, biz ülkemizi 2023’e hazırlıyoruz. Türkiye 2023’de dünyaya bir mesaj verecek. Biz liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği direktifle talimatlar doğrultusunda ülkemizi 2023’e hazırlıyoruz. 2023 Cumhuriyetimizin 100.yılının kuruluşu. Türkiye 2023’de dünyaya bir mesaj verecek. 100 yıllık bir Cumhuriyet, Osmanlının külleri üzerine inşa edilmiş bir Cumhuriyet, modern bir Türkiye Cumhuriyeti işte böyle olur. Böyle güçlü sanayisi, enerjisi, ulaşım, sağlık alt yapısı işte 100 yıl içerisinde modern bir Cumhuriyet ancak bu hale gelebilir böyle güzel olabilirdi. Çok işimiz var 2023’e giderken süreç içerisinde tabi bunun içinde Samsunumuzun da 2019 projeksiyonu var. Ülkemiz genelindeki mücadele bir 2023 Türkiye’si inşa etmek olduğu kadar biz tabi şuanda siyasiyetimizin Samsun odağındayız” şeklinde konuştu.

“SAMSUN’UN 2023 VİZYONU”

Samsun’un şehircilik anlamında Türkiye’nin önde gelen illerinden biri olduğunu belirten Milletvekili Yılmaz, “Samsunumuz da bizim önceliklerimiz içerisinde ülkemiz genelindeki önceliklerin hiçte gerisinde değil. Samsun’un acaba 2023 Vizyonu ne olmalıdır. Samsun’un 2023 Vizyonu şapkamızı çıkaralım önümüze koyalım. Türkiye’nin iktisadi kalkınmışlığının, Türkiye’nin en kalkınmış şehirlerinin hiç birinden geri olmaması gereken bir Samsun’u inşa etmektir. Samsun’un önünde bir program vardır, buda iktisadi kalkınmış bir Samsun programıdır. Samsun şehircilik olarak kent olarak Türkiye’nin 81 ilinin en önde gelen sıralamalarındadır. Şimdi onu hangi noktada ve kaçıncı şehirdir gibi konuşmaya gerek yok. Çünkü başka şehirleri  onun gölgesi altında bırakmanın da bize yakışmayacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

“HEDEFİMİZ İKTİSADİ KALKINMA OLMALI”

İktisadi kalkınmanın önemine de değinen Yılmaz, ”Ama bizim bir hedefimiz olmalı bu hedef de kalkınmış iktisadi, savunma sanayiinde, enejide, sağlıkta aklınıza gelen bütün iktisadi kalkınma figürlerinin rakamlarının etkileyici olduğu bir Samsun inşa etmektir. Çok kısa bir süremiz kaldı. 5 sene gibi bir zaman bile kalmadı. Allah’ın izniyle bunu yapacağız. Her konuştuğumuz platformda ekonomi konuşmalıyız, geçim konuşmalıyız, insanların kişi başına düşen gelirini yükseltici işler nedir bunları konuşmalıyız. Eğer bunları konuşmuyorsak başka şeyleri konuşuyorsak zaman kaybediyoruz. Bütün samimiyetimle söylüyorum yıllardır konuştuk ama bundan sonra konuştuklarımızı hayata geçirmeliyiz. Artık Samsun’un iktisadi kalkınmasının önünde engeller nedir bunları konuşmalıyız.” dedi.

Konuşmaların ardından, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, eski AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, vatandaş ve partililerle bayramlaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber