Milletvekili Yılmaz şehit binbaşının mezarını ve baba ocağını ziyaret etti

Milletvekili Yılmaz şehit binbaşının mezarını ve baba ocağını ziyaret etti
22.07.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, şehit binbaşı Zafer Akkuş’un mezarını ve  baba evini ziyaret ederek aileye taziyelerini iletti, acıyı paylaştı.

Bitlis’te, PKK terör örgütü tarafından EYP’nin infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Merkez İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Zafer Akkuş,  Samsun’un Asarcık ilçesinde önceki gün binlerce vatandaşın katılımıyla gözyaşları arasında toprağa verildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıca, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Zeki Kahveci, Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Genel Sekreteri Coşkun Öncel ile birlikte şehidin Armutlu Mahallesi’ndeki baba evine gitti. Emekli Astsubay olan baba Rüştü ile anne Saniye Akkuş’a taziyelerini ileten Yılmaz, “Acınız acımız. Hain bir saldırı sonucu şehit düşen kahramanımız artık yüreğimiz de ebediyen yaşayacak. Şehitlerimize ve değerli ailelerine bu vatan minnettardır.” dedi.

“ŞEHİT AİLEMİZİN ACISI HEPİMİZİN ACISIDIR”

Yılmaz, baba ocağında bahçede şehit babası Rüştü Akkuş ve diğer akrabalarıyla bir araya gelirken, taziye ziyaretinde şehit binbaşının aziz hatıraları saygıyla anıldı. Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra şehidin mezarına giderek burada dua etti, Akkuş rahmetle yad edildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sıradan bir devlet olmadığını her bir karışında şehitlerin kanın bulunduğunu anımsatan Yılmaz, “Rabbim hainlere fırsat vermesin. Şehit binbaşımızın acı haberini aldığımızda hepimizin yüreği yandı.  En büyük acıyı tabi ki, değerli ailesi yaşadı. Her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanındayız. Bir nebze olsun acılarını paylaşabiliyorsak ne mutlu bize.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber