Milletvekili Yılmaz: Kilit nokta sevgi başarı peşine gelir

Milletvekili Yılmaz: Kilit nokta sevgi başarı peşine gelir
31.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Önce birbirimizi seveceğiz, çok çalışacağız başarı, kalkınma peşine zaten gelir, kilit nokta burada.”dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, büyük Türkiye yolunda en önemli kilit anahtarının sevgi ve çok çalışma olduğuna dikkat çekti.

Milletvekili Yılmaz, Yakakent ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra ilçe binasında partililerle bir araya geldi, ardından Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti. Programına Alaçam ilçesinde devam eden Yılmaz, ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ile birlikte ilçede yürütülen projeleri yerinde inceledi, istişarelerde bulundu.

Programlarında açıklamalar yapan Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının büyük bir heyecan ve çalışma azmiyle fedakarlık örneği sergileyerek hedef, misyon, dava, hizmet, gelecek yolunda var güçleriyle faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

“SEVGİ KİLİT NOKTA”

Her şeyin başının sevgi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Sevgi, birliktelik, el ele verme ve çok çalışma her şeyin kilit noktası. Bizler 2002 yılında büyük bir sevgi ve aşkla bu yola çıktık. Bu sevgi 81 milyonu birbirine kenetledi, güçlendirdi. Türkiye sevgi çemberinde ortaya çıkan hizmet, kalkınma ve büyük bir başarı hikayesini tarih sayfalarına yazdırdı. AK Parti’nin tüm kadroları birbirine ve halkına önce sevgiyle bağlı. Birbirimize sevgiyle baktığımız sürece aşamayacağımız hiç bir sorun yok.” dedi.

“BELEDİYECİLİKTE BAŞARI SÜRECEK”

Yerel seçim sürecinin başladığına da vurgu yapan Yılmaz, “AK Parti’nin merkezi yönetimdeki başarısı yerel yönetimde de kendini gösterdi. Belediyeler bir kentin yansıyan yüzü. Halkımız belediyelerimizin hizmetlerinden memnun ama Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, genel merkezimizin çizdiği yol haritası doğrultusunda sıkı bir çalışma içerisine girdik, bu yönde eksiksiz çalışacağız. Hepimize büyük görevler düşüyor. Yeniden tüm illerim

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber