Milletvekili Yılmaz, ilkokul öğretmenini ziyaret etti

Milletvekili Yılmaz, ilkokul öğretmenini ziyaret etti
26.11.2018
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 86 yaşındaki ilkokul öğretmeni Halil Kocaman’ı evinde ziyaret ederek, elini öptü duasını aldı.

Milletvekili Yılmaz, Tekkeköy Gölceyiz İlköğretim Okulu’nda öğretmeni olan Halil Kocaman’ı Unkapanı Mahallesi’ndeki evine giderek ziyaret etti. Yaşı nedeniyle hasta olan öğretmenini yalnız bırakmayan Yılmaz, sağlığı hakkında bilgi aldı, onunla ilgilendi. Uzun süre öğretmeni ile sohbet edip eski günleri de yad eden Yılmaz, öğretmenlerin hakkının hiç bir zaman ödenemeyeceğini, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Belirli aralıklarla öğretmeni Kocaman’ı ziyaret eden Yılmaz, “Hayatımızın dönüm noktalarında, geleceğimiz için çizeceğimiz yolda, eğitimimizde, ahlakımızda her şeyimizde öğretmenlerimizin payı büyüktür. Kutsal bir görevi icra eden öğretmenlerimizin hepimizin üzerinde büyük emekleri vardır. Sevgimiz, saygımız  sonsuz. Onları çok seviyor ve hiç bir zaman da unutmuyoruz. Halil öğretmenimizde değerli eğitimcilerden biriydi. Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin” dedi.

Yılmaz, tüm öğretmenlerin ve kendi öğretmenin geçmiş 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber