Milletvekili Yılmaz: Gönüller birleşirse Türkiye kazanır

Milletvekili Yılmaz: Gönüller birleşirse Türkiye kazanır
10.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Türkiye’nin her zamankinden daha fazla el ele vermeye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Gönüller birleşirse Türkiye kazanır.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  yıllardır birlikte görev yaptığı muhtarları Samsun’daki ofisinde  ağırladı.

Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve beraberindeki mahalle muhtarları, ardından 11. Esenköy Uzunçayır Yayla Festivali Komite Başkanı Yakup İba, Festival Ağası Ahmet Emeç ve Esen Mahallesi Muhtarı Arslan Aydınlı milletvekili Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde açıklama yapan Yılmaz,  güzel dostlukların kalıcı olduğunu, her zaman gönül kazanmadan yana olduklarını söyledi.

Türkiye’nin her zamankinden daha fazla el ele vermeye ihtiyacı olduğunu belirten Milletvekili Yılmaz, “Gönüller birleşirse Türkiye kazanır, Türkiye kazanırsa hepimiz kazanırız.  Gün artık kısır çekişmelerin, sen ben kavgalarının yaşandığı dönem değil.  Şuan hepimiz ellerimizi daha doğrusu gönüllerimizi birleştirirsek önümüzde hiç bir engel kalmayacak.  Bizim kapımız herkese açık. 16 yıldır halkından aldığı destekle ülkeyi yeniden inşa eden AK Parti, bir yandan da gönülleri inşa etti, etmeye de devam ediyor.” diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz, Dikbıyık mahallesinde taziye ve hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Milletvekili Yılmaz, Vezirköprü’de Geleneksel Sünnet Şöleni’ne katıldı

Vezirköprü Belediyesi’nin 10. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 123 çocuk sünnet edildi

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü Belediyesi’nin 10. Geleneksel Sünnet Şöleni’ne katıldı. Milletvekili Yılmaz, “Onların bu mutluluklarına ortak olmak bizleri memnun etti” dedi.

AİLE ORTAMINDA SÜNNET ŞÖLENİ

Şölende konuşan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızla her yıl toplu sünnet etkinliğinde buluşuyoruz. Bir aile ortamında çocuklarımız sünnet oluyor. Bu güzel anı birlikte paylaşıyor” dedi.

10 YILDA BİN 500 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise, çocukların bu güzel anına ortak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Ailelerimiz, çocuklarımız çok heyecanlı. Onların bu mutluluklarına ortak olmak bizleri memnun etti. Vezirköprü Belediyemiz hayırlı ve önemli bir görevi üstlendi. 10 yılda bin 500 çocuğumuz sünnet oldu” dedi.

KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Öte yandan programda Kur’an-ı Kerim okundu, sünnet olan çocuklara hediye verildi. Programa ayrıca Kaymakam Yunus Emre Altuner, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber