Milletvekili Yılmaz: Geleceğimiz için iktisadi kalkınmaya odaklanmalıyız

Milletvekili Yılmaz: Geleceğimiz için iktisadi kalkınmaya odaklanmalıyız
30.07.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un hedefinde ekonomi, gelişim, iş ve aş olduğuna dikkat çekerek , ‘’İktisadi kalkınmamızı el birliği içerisinde mutlaka tamamlamamız gerekli. Bunun için mücadele veriyoruz’’ dedi.

Ak Parti samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz , Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda Samsun’un sorunlarını, yapılması gerekenleri, geleceğe hazırlanması için nelerin yapılması gerektiği konularına dikkat çeken Yusuf Ziya Yılmaz, kentin Türkiye’de önde gelen iller arasında olduğuna vurgu yaptı.

BİRİNCİ HEDEF İKTİSADİ KALKINMA

Samsun’un iyi derecede merkezi ve yerel yönetimde hizmet kalitesine ulaştığını kaydeden Yılmaz, gelecek planlamasının çok iyi yapılması, el birliği içerisinde ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini, kentte çok iyi bir büyüme yakalandığını kaydetti.

Yıllardır Samsun’un en iyi noktaya gelmesi için çaba sarf ettiklerine vurgu yapan Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü;

‘’Üretemiyorsak kazanamıyoruz demektir. Sanayi üretimimizi mutlaka yükseltmemiz gerekli. Bunun için çaba harcıyoruz. İktisadi kalkınmamızın neler olduğunun, neler yapmamız gerektiğini belirlememiz gerekir. Bu yönde çalışmalarımız var. Daha yenilerini ortaya koymamız çok önemli. Kesinlikle bizim iktisadi kalkınmaya ihtiyacımız var. Kişi başına geliri arttırmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızın gelirini yükseltmesi, sağlaması şart. İhracatı ise arttırmamız gerekli. Geçimini iktisadi kalkınma ile sağlamış kentler statüsüne girmemiz önemli.

Bu noktada iş insanlarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunu el birliği ile hepimiz birlikte sağlayacağız. Kentimizde çok güzel bir ahenk ve birliktelik sağlandı. Bu hepimiz için güzel bir ortam güzel bir gelişme” dedi.

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Mirzaoğlu ise Samsun gelişimi noktasında üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, Lojistik Köy’e raylı sistem ağının ulaşması, gıda borsasına ek arsa tahsisi ve ayrıca Metal ve Meteoroloji Laboratuvar kurulum sürecindeki çalışmalara destek istedi.

Oda çalışmalarından dolayı TSO heyetini kutlayan Milletvekili Yılmaz, sürecin takipçisi olacağını ve konuyla yakından ilgileneceğini ifade etti.

Toplantıya Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, TSO Meclis Başkanı Halit Akyüz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır’da katıldı.

Milletvekili Yılmaz, “El ele verirsek her tarafa ışık saçarız”

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,”Biz her zaman doğruluktan birbirimize sarılmaktan, halka hizmetten şaşmayacağız. Önce teşkilatlar, çalışma arkadaşları olarak bir olacağız, bu birliğimiz her tarafa ışık saçacak”. dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ve Vezirköprü ilçe danışma meclisi toplantılarına katıldı.

İlçelerde AK Parti danışma meclisi toplantıları devam ediyor. Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Tekkeköy  ve Vezirköprü danışma meclisi toplantılarında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği ve istişarelerde bulunulan toplantılarda konuşan Yılmaz, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu, bu ailenin hiç bir menfaat beklemeden tek hedefinin dava ve halka hizmet olduğunu söyledi.

“BİRBİRİMİZİN ELİNİ SEVGİYLE SIKACAĞIZ”

Güçlü bir teşkilat yapısının, hizmet ve çalışma ağının oluşması noktasında en başarılı partinin AK Parti olduğunu belirten Yılmaz, “Biz her zaman doğruluktan birbirimize sarılmaktan, halka hizmetten şaşmayacağız. Önce teşkilatlar, çalışma arkadaşları olarak bir olacağız, bu birliğimiz her tarafa ışık saçacak. Halkımızın en güvendiği siyasi parti olarak bu kutlu yürüyüşte el ele vereceğiz. Birbirimizin elini sevgiyle sıkacağız. Hatalarımızla değil, birbirimizin hatalarını gidererek destek vererek çalışacağız. Bizim boş tartışmalarla vakit geçirecek hiç bir anımız yok. Halkımızın bize duyduğu güveninin gereklerini hep birlikte aksatmadan yerine getireceğiz.” diye konuştu.

“BİZ KENDİNİ MUHAKEME EDEBİLEN BİR PARTİYİZ”

Yerel seçimlerin yaklaştığını anımsatan Yılmaz, bu sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Hatalarımızı eksikliklerimizi çok iyi analiz ederek bunların hepsini gidereceğiz. Biz kendini muhakeme edebilen bir partiyiz. Merkezi hükümette olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirildi. Bunları halkımıza iyi anlatacağız. Kapı kapı dolaşacağız, halkımızla bağlarımızı hiç bir zaman koparmadık, koparmayacağız.” şeklinde konuştu.

İlçe danışma meclisi toplantılarına AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve partililer katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber