Milletvekili Yılmaz: Bağımsızlığımızı kimseye teslim etmeyiz

Milletvekili Yılmaz: Bağımsızlığımızı kimseye teslim etmeyiz
12.08.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’ye ekonomik bir savaş başlatıldığını belirterek, “Bağımsızlığımızı kimseye teslim etmeyiz, bize kimse boyun eğdiremez. Mücadeleyi tek vücut olarak vermek zorundayız.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ekonomide yaşanan tüm gelişmelerin siyasi olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’ye yönelik başlatılan ekonomik saldırılara boyun eğilmeyeceğini söyledi.

AK Parti Samsun 77. İl Danışma Kurulu Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divanın oluşturulması ve faaliyet tanıtım videosunun izlenmesinin ardından açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti ailesinin birbirine bağlı, birbirini seven sayan, hizmete odaklanmış büyük bir aile olduğunu kaydetti.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAYA MECBURUZ”

Yerel seçim sürecine girildiğini herkese büyük görevler düştüğünü ifade eden Yılmaz, “24 Haziran ve diğer seçimlerin sandık sandık analizlerini partimiz yaptı. Ciddi bir çalışma içerisine girildi.  Hatalarımız eksikliklerimiz hepsini değerlendiriyor, ciddi bir hazırlık sürecini gerçekleştiriyoruz. Bizim durma, yorulma gibi bir şansımız yok. Daha çok hizmet etmek için fedakarca çalışmak zorundayız. Ülkemizin geleceği için buna mecburuz. Sahadan bu zamana kadar kopmadık, kopmayacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Halkımıza kendimizi, projelerimizi vatanımıza hizmet sevdamızı çok iyi anlatacağız. Sahayı boş bırakmacağız, günün her ananını her saniyesini verimli değerlendireceğiz. Bunun için el ele gönül gönüle çalışacağız.” dedi.

“BİZE BOYUN EĞDİREMEZLER”

Türkiye ne zaman güçlense, geleceğe emin adımlarla ilerlese, halkın refah düzeyi artsa birilerinin hemen fitne, kaos ve saldırı ile atağa geçtiğini ifade eden Yılmaz, “Ne faiz lobisi, ne döviz lobisi ne de bir ülke bizi hizaya sokmaya çalışamaz, bunu başaramaz. Biz bağımsızlığımızı kimseye teslim etmeyiz. Türkiye’nin güçlenmesinden, rant kapılarının kapanmasından endişe edenlerin her türlü saldırısını bu milletin büyük iradesi, halkından desteğini alan iktidarın dik duruşuyla geri püskürtülecektir. Hepimiz tek yumruk olacağız, hepimiz el ele vereceğiz. Şuan resmen ekonomik bir savaş başlamıştır. Bu konu milli bir meseledir. Mücadele tek vücut olunarak yapılırsa başarı sağlanır. Tüm dünyaya ekonomik savaş ilan eden yaptırım tehditleriyle ülkeleri kıskaca almaya çalışan bu düzeni asla kabul etmiyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda ilçe belediye, parti, kadın ve gençlik kolları başkanlarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi de verildi. Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Eski Sağlık Bakanı Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber