Milletvekili Yılmaz, acıyı paylaştı

Milletvekili Yılmaz, acıyı paylaştı
24.12.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, öğrenc servisinin devrilmesi sonucu gerçekleşen kazada hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi, acılarını paylaştı.
18 Aralık günü Çarşamba ilçesinde 2 otomobille çarpışan öğrenci servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 öğrenci yaşamını yitirmiş, 9’u öğrenci 10 kişi ise yaralanmıştı.
Herkesi yasa boğan feci kazada yaşama veda eden Samsun Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Zülal Işıl Çörtük (14) Çarşamba’da, Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Batuhan Yılmaz (16) ise Terme ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde Zülal Işıl Çörtük’ün evine giderek baba Tayfun, dede Bahattin Çörtük ve acılı diğer aile fertlerine taziyelerini iletti. Daha sonra Terme ilçesinde Batuhan Yılmaz’ın baba evi ziyaret edildi.
Başarılı bir öğrenci olan Batuhan’ın babası Basri ve aile büyüklerine başsağlığı dileyen Yılmaz, yaşanan
feci kazada gencecik yaşında iki evladı kaybetmenin acısını yürekten yaşadıklarını söyledi.
‘Çok büyük bir acı, Rabbim ailelerine sabır versin’diyen Yılmaz, ‘Kazada acı kayıplarımızı haber aldığımızda yüreğimiz yandı. Yavrularımızın mekanı cennet olsun. Yaralı çocuklarımıza da acil şifalar
diliyorum’ dedi.
Taziye ziyaretlerine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, Samsun Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanı Tevfik Sönmez, Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy’da katıldı.
Gün içinde Pera Değerli Özel Engelli Bakım Merkezi’nin Temel Atma törenine de katılan Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören iş insanı Azmi Yılmaz’ı da ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.