Milletvekili Karaaslan: Samsun büyük buluşmaya hazır

Milletvekili Karaaslan: Samsun büyük buluşmaya hazır
31.10.2020
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Samsun 7. Olağan İl Kongresi öncesi stadyum alanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Karaaslan açıklamalarda bulundu.

Kongre takviminin belli olmasının ardından Samsun’da hazırlıkların hızla başladığını belirten Karaaslan, “İlçe Kongreleri’ni tamamlayan ilk illerden biri olan Samsun’umuzda İl Kongremiz için tüm teşkilatlarımız hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. 1 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsun 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. İl Kongremizin ardından Sn. Cumhurbaşkanımız, modernizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas Demiryolu Hattı’nın Açılışını gerçekleştirecek.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2019 yılı içerisinde çeşitli programlar vesilesiyle Samsun’a geldiğini anımsatan Karaaslan, “Geçtiğimiz yıl 3 kez şehrimizi teşrif ederek hemşehrilerimizle kucaklaşan ve Samsun’umuza verdiği önemi ve değeri gösteren Sn. Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlayacak olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Kurulduğu günden bu yana tüm kongrelerini şölen havasında gerçekleştiren AK Parti olarak 7. Olağan İl Kongremizi, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kutlu dava yolunda yürüyen teşkilat mensuplarımız ve her zaman en büyük destekçimiz olan hemşehrilerimizle gerçekleştireceğiz. Her zaman coşkulu ve yoğun katılımların olduğu kongrelerimizi bu yıl koronavirüs nedeniyle salgın tedbirlerine uygun şekilde yapacağız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek gerçekleştireceğimiz bu buluşmada, geleceğe dair heyecanımızı hep birlikte paylaşacağız.” açıklamasında bulundu.

AK Parti için Kongrelerin yenilenme ve tazelenme vesilesi olduğunu söyleyen Karaaslan, “Bu yıl AK Parti ailemize katılan 1 milyon yeni üye ile toplam üye sayısı 11 milyonu geçen büyük bir teşkilat olarak, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, yediden yetmişe birliktelik ruhuyla ortak hedeflerde ve aynı duygularda bir araya geliyoruz. İnandığı yolda yürüyen Samsun teşkilatımız da gayretle sürdürdüğü yeni üye çalışmaları sonunda gücüne güç katmıştır. Pazar günü Sn. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Samsun’da yeniden tarih yazmak için hazırlıklarını sürdürdüğümüz 7. Olağan İl Kongremizin şimdiden şehrimiz ve teşkilatlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.