Mİlletvekili Fuat Köktaş’tan Şehit ve Gazi Evlerine Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Beşiktaş‘ta yaşanan hain saldırıda şehit olan Mustafa Öztürk ve gazi olan Ahmet Kalaycı’nın ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

20.12.2016
A+
A-
AK  Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk’ün Çarşamba ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. 
Ziyarette ilçe müftüsü tarafından okunan Kur-an’ı Kerim’in ardından dualar edildi. Şehit Mustafa Öztürk’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar dileyen Milletvekili Köktaş, “Ay yıldızlı bayrağımız, kutsal vatanımız bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, bize şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Allah-u Teâlâ şehitler için, ‘Onlara ölüler demeyin. Onlar diridirler ama siz hissetmezsiniz, anlamazsınız’ diye buyuruyor. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkânsız şükran borçluyuz. Tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onların emanetleri başımızın üstündedir. Sizlerin hakları ödenmez, her zaman yanınızdayız.” dedi.
GAZİ KALAYCI’YA BABAEVİNDE ZİYARET
Milletvekili Köktaş daha sonra yine aynı alçak saldırıda gazi olan polis memuru Ahmet Kalaycı’yı Ayvacık ilçesindeki baba evinde ziyaret etti. İstanbul’da gördüğü tedavinin ardından evinde istirahat eden polis memuru Kalaycı’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Köktaş, “Hükümetimiz her zaman şehitlerimizin emanetlerine, gazilerimize devletimizin tüm imkânlarını seferber etme gayreti içinde olmuştur. Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması, şehit ve gazilerimizin kanları ile sulanmış bu kutsal topraklarda sonsuza kadar özgür, huzurlu şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren yiğitlerimiz, kahraman güvenlik güçlerimiz için ne yapsak azdır. Rabbim yurdumuzun her köşesinde milletimizin huzuru ve güvenliği için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, ülkemize karşı kötü planlar içerisinde olan hainlere de fırsat vermesin. Bir kez daha vatanı, milleti ve bayrağı için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, hayattaki gazilerimize de Allah’tan uzun ve hayırlı ömürler diliyorum” diye konuştu.
milletvekili-fuat-koktas-sehit-ve-gazi-evlerine-ziyaret
Milletvekili Köktaş’a ziyaretlerinde Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Halit Doğan, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ayvacık Belediye Başkan Vekili Hüseyin Aksoy ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.