Milletvekili Adayı Okan 2023 yılına kadar birliktelik sözü verdiklerini ifade etti

Milletvekili Adayı Okan 2023 yılına kadar birliktelik sözü verdiklerini ifade etti
17.06.2018
A+
A-

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Cumhur İttifakı ile 2023 yılına kadar birliktelik sözü verdiklerini ifade ederek, “Halkımız teveccüh gösterir 35 değil 235 vekil ile meclise güçlü şekilde girersek, sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile birlikte 16 yılda alınan mesafeyi 5 yıl içerisinde hızlı şekilde arttıracağımızı tüm vatandaşlarımız görecektir.” dedi

NEFES KESEN MÜSABAKALAR
Canik ilçesinde Tuzaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Geleneksel Güreş Şenlikleri’ne katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, MHP İl Başkan Yardımcıları Yusuf Ertan ve Alparslan Kaya, Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, geçmiş dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ferhat Günaydın, Canik Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Taş ve Canik İlçe Teşkilatı ile birlikte müsabakaları takip etti. Tuzaklı Mahallesi Muhtarı Alaattin Körnaz ve çevre mahallelerin muhtarının elinden teşekkür plaketi alan Okan, er meydanına çıkan yiğitlerin nefes kesen mücadelesine ortak oldu. Erdem Okan adına güreşen Metin Öztürk, rakibini yenerek Tuzaklı Güreşleri’nin başpehlivanı oldu. Öztürk, madalyasını MHP Samsun Milletvekili Adayı Okan’ın elinden aldı.

HAİNLERE DUR DİYEN LİDER
Milliyetçi Hareket Partisi’nin söz konusu millet ve devlet olduğu zaman tüm siyasi çıkarlarını her zaman bir kenara bıraktığını ifade eden Erdem Okan, “15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti’ni ve milletini diz çöktürmek için, ülkemizi felakete sürüklemek isteyen dış güçler ve bunların maşaları içimizdeki hainler darbe girişiminde bulundu. Bağımsızlığımızı yok etmeyi amaçlayanlara ilk karşı çıkan sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’dir. O geceye sayın Bahçeli, partimizin genel merkezinde 35 tane aslan gibi ülküdaşım milletvekilimiz ile seçilmiş hükümetinin arkasında durarak, hainlere dur demiştir.” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ MHP’YE 5 YIL YETER
Erdem Okan, Milliyetçi Hareket Partililerin verdiği sözün arkasında durduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı ile 2023 yılına kadar birliktelik sözü verdik sözümüzde duracağız. Halkımız teveccüh gösterir 35 değil 235 vekil ile meclise güçlü şekilde girersek, sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile birlikte 16 yılda alınan mesafeyi 5 yıl içerisinde hızlı şekilde arttıracağımızı tüm vatandaşlarımız görecektir. Tuzaklı ve çevre mahallelerimizin Cumhur İttifakı’na ve partimize destek vereceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu. Okan, 19 Haziran Salı günü saat 16.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak “Çırpınırdı Karadeniz, Bakıp Türk’ün Bayrağına” konulu dev mitinge davet ederek, sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber