Millete hizmet için yola çıktık

Millete hizmet için yola çıktık
10.06.2018
A+
A-

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, millete hizmet için yola çıktıklarını belirterek, “Halkımızın, milletin aklı olan Cumhur İttifakı’nın yanında olacağına inancımız tam” diye konuştu.

HALKIMIZA İNANCIMIZ TAM
Canik ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Eski Sanayi Sitesi’ndek esnafı ziyaret etti. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi’nin önemine değinen Erdem Okan, “Partimiz her dönem ülke ve millet menfaatine siyaset yaptı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Yenikapı Ruhu’yla Cumhur İttifakı’nda yer aldık. Ülkemizin birlik beraberlik içinde yarınlara daha müreffeh seviyeye çıkartmak için çalışıyoruz. Halkımızın da milletin aklı olan Cumhur İttifakı’nın yanında olacağına inancımız tam” diye konuştu.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Okan, Samsun’un kronikleşmiş sorunları olduğunu ifade ederek, “Karadeniz’in en büyük şehri Samsunumuz, ne yazık ki bugüne kadar hak ettiği değeri yakalayamadı. Yerelde yaşanan sorunların yanı sıra ülkemize yönelik ekonomik saldırılar esnafımızın belini büktü. Şehrimize katkı sağlayan sanayi esnafımızın, sorunlarını çözmek ve milletimize hizmet için yola çıktık. Parti beyannamemizde sanayi esnafımızı rahatlatacak politikaların sözünü verdik. 24 Haziran’da halkımız teveccüh eder ve partimiz meclise daha fazla milletvekili sayısıyla girerse, ülkemizin ve şehrimizin dolayısıyla esnafımızın problemlerinin hızlı bir şekilde çözüleceğini herkes görecektir.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.