MHP Seçim Çalışmalarını Vezirköprü’den başlattı

MHP Seçim Çalışmalarını Vezirköprü’den başlattı
07.02.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vezirköprü’de Ziyaret ve İstişare Toplantılarına Katıldı.

İl başkanı Karapıçak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri MHP Vezirköprü İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Çekalan Mahallesi’nde Vezirköprü’ye özgü yöresel lezzet olan kaz tirit programına katıldılar. Programın ardından Vezirköprü 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı’nda AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sadık EDİS ve AK Parti İlçe Başkanlığınca yapılan istişare ve tanışma toplantısına katılarak 31 Mart yerel seçimleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İstişare toplantısına MHP İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK, İl Başkan Yardımcıları, MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun GÜLÜNAY ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı İbrahim Sadık EDİS, AK Partililer ile vatandaşlar da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK yaptığı konuşmada “İttifak 15 Temmuz’da tabanda doğal olarak kurulmuş, parti liderleri de bunun adını koymuştur. Bu ittifakın adı da Cumhur İttifakı’dır. Dünya’da, bölgemizde ve ülkemizdeki gelişmeler Milliyetçi-Ülkücü iradeyi siyaset üstü düşünmesine, ülkenin beka sorununu önceden görmeye ve bu doğrultuda önlemler almaya itmiştir. Türkiye’de Milliyetçi-Ülkücü iradenin siyasal yansıması Milliyetçi Hareket Partisidir. Ülkenin bekası her türlü reel politik anlayışın, oportünist kişilerin makam hırsının, pragmatist yaklaşımın üstündedir. Bu bilinçle geçmişte olduğu gibi bugünde Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşeni yapmakta kararlıdır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.