MHP Samsun milletvekili adayları tanıtıldı

MHP Samsun milletvekili adayları tanıtıldı
27.05.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Seçim Beyannamesi ve 27. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Arena Spor Salonu’nunda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve 27. Dönem Samsun Milletvekili adayları tam kadro katılım sağladı.

Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantı hakkında açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Bugün burada liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyinde ifade ettiği gibi tüm olumsuzluklara ve dış güçlerin saldırılarına karşı tek yumruk olarak hem ülkemizde hemde Samsun’da tüm teşkilatlarımız ile birlikte başarı sağlayacağız” dedi.

Coşku ve katılımın yoğun olduğu bir tanıtım toplantısı olduğuna dikkat çeken Tekin, sözlerine şöyle devam etti; “Öncelikle Cumhur İttifakı ve TBMM’de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olduğu sürece ülkemizin refahı ve sorunlarına çözüm olacak beyannamemiz bugün genel başkanımız tarafından açıklanmıştır. Öncelikle vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Tüm bu vaatlerimizin ve temennilerimizin gerçekleşmesi için mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına sahip olmamızda gerekiyor. Bu anlamda bizlerde Samsun’da ‘Samsun’un 9 Işığı’ sloganı ile tüm adaylarımız ile gece gündüz çalışmalarıma hız kesmeden devam ediyoruz. Yola çıkış parolamız Milletin Aklı ile oluşan Cumhur İttifakı ve Güçlü meclistir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber