MHP Samsun İl Başkanı Taner: Umudumuzu Kaybetmeyeceğiz

01.01.2017
A+
A-

2016 yılı sona erip yeni bir yılın başlangıcına doğru ilerlerken tüm temennimiz terör saldırılarının yaşanmadığı, barışın ve huzurun olduğu bir yıl temennisi iken malesef 2017’in daha ilk dakikalarında İstanbul’da bir eğlence merkezinde terör yine kendisini göstermiş ve 1 polisimizi şehit etmiş 39 vatandaşımızı ise öldürmüştür. Bu kahpe saldırıda başta şehit polis memurumuz olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyor ve Türk Milleti’nin başı saolsun diyorum.

Görüyoruz ve biliyoruz ki terörün dini, dili, ırkı ve mezhebi yok. Bu nedenle terörün her türlüsünü kınıyorum. Görünen odur ki özellikle 2016 yılında artan terör saldırıları maalesef yeni yılda da artarak devam edecek. Hangi terör örgütü olursa olsun, aynı  karanlık odaklardan beslendiği ve ortak amaçlarının ise Türk Milleti’ni ayrıştırmak, sindirmek, parçalamak ve devletimizi işgal etmek olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Dün akşam yaşanan bu alçak terör saldırısıda yöntemiyle, şekliyle ve yaşandığı yer gözönüne alındığında bizlere göstermektedir ki, milletimizi ayrıştırmak, birliğimizi ve bütünlüğümüzü sarsmak hainlerin en büyük hedefleridir.

Büyük Türk Milleti’ni sağcı, solcu, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Dindar, Laik gibi ayrı kutuplara bölmek nihai hedeflerini gerçekleştirmenin en önemli adımı olacaktır. Dün akşamki terör saldırısının ardından aklımıza ilerleyen günlerde de bir ibadethane veya sembolik değer taşıyan başka bir yerde de terör saldırısı yaşanabileceğine yönelik endişemiz artmaktadır. Bu sebeple yetkililerimizi bu konuda üst düzey önlem almaya davet ediyorum. Türk Milleti, üzerine oynan bu karanlık senaryoya aldanmayacak, Türk’ü, Kürt’ü Alevi’si, Sünni’si, Laz’ı, Çerkez’i, sağcısı, solcusu,  muhafazakarı, Laik’i hep birlikte Büyük Türk Milleti olduğunu dost düşman herkese Allah’ın izniyle göstermeye devam edecektir. Türkiye bu hain senaryoları bozacak, alçak terör kuşatmalarını kıracaktır. Bu inancımızı kararlılığımızı ve umudumuzu kaybetmeden birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.