MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Ülkemizin geçirmiş olduğu sıkıntılı süreç, Cumhuriyetin varlığının ne denli önemli olduğunu toplum olarak bir kez daha anlamamıza vesile olmuştur.

28.10.2016
A+
A-

Demokrasi, hukuk ve bağımsızlığı içinde barındıran bir rejim olan Cumhuriyet, bu özellikleri ile Türk Milletinin karakterine en uygun yönetim şekli olduğunu, 93 yıllık mazisinde bir çok kez gösterdiği gibi, 15 Temmuz ihanet girişiminde milletimizin göstermiş olduğu tepki ile bir kez daha net bir şekilde görmüş bulunuyoruz.
Türk Milletinin tarihinden beslenen, gelenek ve kültürüyle var olan ülkücü hareketin ve onun siyasi arenadaki tek temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisinin, Cumhuriyetimize ve Devletimize olan bağlılığı da yüce milletimizden aldığımız feyizle artarak devam edecektir.
Devletin ve Milletin menfaatleri doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu güne kadar ortaya koyduğu duruş, Türk Milletinin yüreğinde taşıdığı duyguların vücut bulmuş halidir. Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsiyetiyle de bütünleşen devlet adamlığı ve bu bağlamda ülkülerini her türlü menfaatin önünde tutan tavrının güç kaynağı da yüce milletimizdir.
Bu vesile ile Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Türk Milletinin Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için toprağa düşmüş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.
Ne Mutlu Türk’üm Diyene…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber