MHP Ondokuzmayıs İlçe Başkanlığı iftar verdi

MHP Ondokuzmayıs İlçe Başkanlığı iftar verdi
06.06.2018
A+
A-

MHP Ondokuzmayıs İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen İftar Programına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Samsun Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Erhan Usta, İl Başkanı Taner Tekin, İlçe Başkanları, 27. Dönem Milletvekili adayları Abdurrahman Çamaş, Cemalettin Kola, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

İftar yemeğine katılan vatandaşların ramazan ayını kutlayan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu süre içerisine saha da yağtığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisine olan ilgi ve alakasını yakından görmekteyiz. Ülkemizde oluşan birlik ve beraberlik havasının sandıklara yansıyarak Cumhur İttifakının kazanacağından hiç şüphemiz yok. Cumhur İttifakı ve TBMM çatısı altında güçlü bir MHP ile ülkemiz daha güçlü olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin sigortası ve temel taşıdır. Bunu mazimize baktığınızda ve geçmiş tarihimizde de görebilirsiniz” dedi.

Tekin, konuşmasının sonunda, 19 Haziran günü Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan ‘Çırpınırdın Karadeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına’ mitingi için Samsun’a gelecek olan partisinin lideri Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşecek olan miting için iftara katılan vatandaşları da davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber