MHP İl Yönetim Kurulu Toplantısına AK Partili Başkan Mustafa Demir Katıldı

MHP İl Yönetim Kurulu Toplantısına AK Partili Başkan Mustafa Demir Katıldı
17.11.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı il yönetim kurulu toplantısı İl Başkanı Abdullah Karapıçak başkanlığında il binasında gerçekleştirildi.

İl Yönetim Kuruluna hitap eden Karapıçak, Kasım ayı içerisinde ziyaret ettikleri Kızılay Samsun Şubesi, Samsun Esnaf Odaları Birliği, Samsun Üniversitesi Rektörlüğü, Lösemili Çocuklar Vakfı, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Daire Başkanlığı, Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü, Samulaş Genel Müdürlüğü, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi, Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Samsun Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Terme Belediyesi, Terme Kaymakamlığı, Samsun Genç İş İnsanları Derneği, TSE Samsun Belgelendirme Müdürlüğü, Samsun Kütüphanesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile bir dizi görüşmeler yaptıklarına değindi.

Yaklaşık 40’a yakın projeyi direk muhatapları ile masaya yatırdıklarını sonuca yönelik çalışmalar yapıldığını, bir proje çöplüğü değil de hayata geçirdikleri her projeyi duyurmayı amaç edindiklerini, projelerin her birinin sadece Samsun için değil tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek şekilde araştırma ve geliştirilmesi için çalıştıklarını, projelerin ağırlıklı olarak belli bir kesimi değil tüm vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik olduğuna değindi.

Karapıçak sözlerinin devamında “Sosyal ve ekonomik kalkınmaya yönelik proje ve stratejilerimizi kurumlar ile görüşürken İlçe Başkanlıklarımızı ziyaret etmeleri için ayrı bir heyet oluşturduk. İl Başkan Yardımcıları Önder Subaş, Osman Teber ve İl Muhasibimiz Yunis Aksu’dan oluşan heyet bu süre içerisinde Asarcık, Ladik, Havza, Kavak, Vezirköprü, Yakakent, Alaçam, Bafra, Tekkeköy ve 19 Mayıs İlçe Başkanlıklarımızı ziyaret ederek, İlçe Yönetim kurulları ile istişare ve planlama toplantısı yapmışlardır. İl Başkanlığının tüm çalışmaları aynı anda İlçe Başkanlıkları ile koordine edilerek planlanacak ve uygulanacaktır.” dedi.

MUSTAFA DEMİR’DEN MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Yönetim Kurulu toplantısı devam ederken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İl Kongresi sonrası yeni Yönetim Kuruluna ve İl Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulunu selamlayan Demir, Samsun il ve ilçelerinde yaptıkları ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantının devamında söz alan Araştırma ve Strateji Geliştirmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Taslak, hayata geçirmeyi planladıkları proje başlıklarına değinerek Samsun İl genelinde gerek yatırım gerekse sosyal sorumluluk projeleri konusunda İl Yönetimine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e sunum yaptı.

MUSTAFA DEMİR’E ŞAPKA HEDİYE EDİLDİ.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, “Samsun menfaatine olacak her türlü projelerde işbirliği yapmaya hazır olduklarını bu kapsamda da desteğini her aşamada bizlere gösterdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretinde İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a Bandırma Vapuru maketini hediye eden Demir’e MHP İl Başkanlığı logolu şapkayı taktim eden Karapıçak, “Ziyaretleri için çok memnun olduklarını, ilerleyen günlerde Cumhur İttifakı olarak daha güzel projelerde hep birlikte olacaklarını” dile getirdi.

SAMSUN İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI MÜJDESİ

Toplantının devamında Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığının atama yazısını İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandıra’ya teslim eden Karapıçak, “İl Kadın Kolları Başkanlığımızın ataması yapılmıştır. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yapacakları çalışmalar için şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber