MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta Samsunlularla Buluştu

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta parti il binasında vatandaş ile buluştu.

29.10.2016
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun programları çerçevesinde parti il binasında vatandaşlar ve partililer ile buluşarak onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Usta, MHP Samsun İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda çok sayıda vatandaş ve partili ile biraraya geldi. Özellikle FETÖ operasyonları kapsamında mağdur olanların yoğunluk gösterdiği program hakkında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta; “Bugün parti il binamızda hem partililerimiz hemde vatandaşlarımız ile biraraya geldik. Onların sorunlarını dinledik ve taleplerini aldık. Gelen misafirlerimizin çoğunluğunu ise FETÖ/PDY operasyonları kapsamında ihraç edilen, görevden uzaklaştırılan veya bir şekilde mağdur olduğunu ifade edenler oluşturuyor. Hükümetin plansız yapmış olduğu bu operasyonlar kapsamında ülkemizde gerçekten çok fazla kişi mağdur olmuş durumda. Bizlerde bize ve partimize gelen başvuruları alıyor ve genel merkezimizde oluşturulan komisyonda inceliyor akabinde başbakanlığın inceleme komisyonuna gönderiyoruz. Temennimiz haksız yere mağdur olan vatandaşlarımızın en kısa sürede haklarını geri alması ve yaşanan mağduruyetlerin ortadan kalkması” dedi.

Bu ve buna benzer programlar ile parti ve halk ilişkilerini güçlendirdiklerini ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Sayın vekilimizin çok yoğun programları olmasına rağmen her fırsatta Samsun’a gelmesi ve halkımızla buluşması halk ile bütünleşmemize büyük derecede katkı sağlıyor. Bugün özellikle FETÖ/PDY operasyonları kapsamında haksız yere mağdur edildiğini iddia eden vatandaşlarımız vekilimiz ile birebir görüşerek sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Ülkemiz zor bir süreçten geçti ve bu anlamda yapılan operasyonlar kapsamında çok fazla sayıda vatandaşımız mağdur oldu. Bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için partimiz genel merkez nezdinde çalışmalar yapmakta ve bu çalışmalar doğrultusunda yaşanan mağduriyetlerin azalmasını sağlamak adına çalışmalar sürdürülmektedir, Diğer yandan şehrimize ve şehrimizde bulunan vatandaşlarımıza katkı sağlamak adına bu ve buna benzer programlarımız artarak devam edecek ve vatandaşlarımız ile sürekli iç içe olmaya özen göstereceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber