Meteoroloji Samsun’u uyardı

Meteoroloji Samsun’u uyardı
21.08.2019
A+
A-

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Ordu ve Giresun ile Samsun’un Doğu, Trabzon’un Batı ilçelerinde kuvvetli yağış olabileceğine dikkat çekti.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Yapmış olduğumuz son değerlendirmelere göre; bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Çarşamba) akşam ilk saatlerde Çorum çevreleri ile Sinop’un iç ve Amasya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu çevrelerinde yerel çok kuvvetli, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Ordu çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinde yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/m²) olması bekleniyor.

UYARI YAPILDI
Yağışların bugün (Çarşamba) akşam ilk saatlerde Çorum çevreleri ile Sinop’un iç ve Amasya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu çevrelerinde yerel çok kuvvetli, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Ordu çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinde yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/m²) olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını , yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşlarımızın ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denilerek belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.