Merve ve Tahir ilk adımı attı

Merve ve Tahir ilk adımı attı
14.05.2018
A+
A-

Evliliğe ilk adımı atan Merve Çebi ve Tahir Torun düzenlenen merasimle nişanlandı.

Ayşe ve Önder Çebi’nin Kızı Merve ile (Merhume) Zeynep ve Hasan Torun’un oğlu Tahir, Meşe Tesisleri Havuzbaşı salonunda düzenlenen muhteşem nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attı.
Nişan yüzüklerini AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın taktığı merasimde; Merve ve Tahir’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Kurdale ile bağlı yüzükleri Merve ve Tahir’in parmağına takan Milletvekili Köktaş, davetlilere seslenerek, “Kurdaleyi kesmeyeyim böyle bağlı olarak kalsınlar” sözleri salonda alkışlara neden olurken, hayırlı olsun diyerek kurdaleyi kesti.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Çebi ve Torun ailelerinin mutluluklarına ortak olmak için uzaktan ve yakından gelen davetlilere hoşgeldiniz diyerek bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Yeğenim Merve kızımız ve Tahir oğlumuz nişanlanarak evliliğe ilkadımlarını atmış oldular. Cenab-ı Allah tamamına erdir inşallah. Kendilerine bu çıkmış oldukları yolda sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Buradan doğan hısımlığında her iki aile için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Merve ve Tahir çifti daha sonra nişan pastalarını kestiler. Aile yakınları ve davetilerle hatıra fotoğrafı çekinen mutlu çift, merasimlerine katılan herkese teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber