SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

Merkel’den Türkiye’ye Küstah Çıkış!

1 dk. okur

Reuters’ın haberine göre, Almanya Başbakanı Angela Merkel, 1915 olaylarını ‘soykırım’ olarak nitelendiren yasanın geçmesine dair Türkiye’den gelen tepkilerle ilgili yorum yaptı.

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile Berlin’de yaptığı basın toplantısında Merkel, “Alman parlamentosunun alt kanadındaki yasa yapıcılar istisnasız olarak özgür bir biçimde seçilmiştir ve Türkiye tarafınca yapılan suçlamalar ve açıklamalar akıl almaz” şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü yaptığı bir konuşmada tasarıyı geçiren Alman Parlamentosu’nu sert bir biçimde eleştirmişti.

Bu Yazıyı Paylaş