Masum FETÖ’cü Yoktur, Fırsatını Bulamamış FETÖ’cü Vardır!

Masum FETÖ’cü Yoktur, Fırsatını Bulamamış FETÖ’cü Vardır!
22.11.2019
A+
A-

Şimdi bir kişi ya da grubu değerlendirme ölçümüz asgari İslam ölçüleri değil mi? En alt düzeyde kitap ve sünnet bilgisi olan kişi FETTOŞ gibi bir zındığa nasıl inanır? Nasıl “Kandırıldım, ben İslam’a hizmet ediyordum.” diyebilir?

Bu adam tâ 80’li yılların başında: “Şimdi Resûlullah gelse ‘Fethullah bunları yapma!’ dese, ben gene yapardım. Siz devrinizde yapacaklarınızı yaptınız, bu devir de benim devrim, ben bunları yaparım, derim ve bunları yapmaya devam ederim.” dedi.

Bu söz küfür mü? Elbette.

1987’de “Bütün insanlar Lailahe illallah deyip Muhammedun Resûlullah demese bile cennete girer.” dedi. Bu söz küfür mü? Elbette. 1996’da “Cibril-i Emin gelse, şu adama oy ver dese, ben o adama oy vermem.” dedi. Cibril-i Emin, Allah’tan (cc) başkasından emir getirmez. O zaman bu söz de küfür mü? Elbette.

1999’da “Yahudi ve Hristiyanlarla ilgili ayetler Hz. Peygamber’in dönemindeki Yahudi ve Hristiyanları hedef alıyor. Günümüz Yahudi ve Hristiyanlarını bağlamaz, o ayetler tarihi konjonktürü içinde kalmıştır.” dedi.

Bu söz küfür mü? Elbette.

28 Şubatçıların başörtülülere zulmünü meşrulaştıran, avanesine başını açtıran “Başörtüsü teferruattır.” (daha sonra tepkiler üzerine “furuattır” dedim diye kıvırsa da) sözü ayetle emredileni ret olduğu için küfür mü? Elbette. Irak’ta yüz binlerce kadın-çocuk ABD ve diğer batılıların bombardımanıyla katledilirken Saddam’ın attığı iki füzenin İsrail’e düşmesi ile hemen “Gözümde o ağlayan masum Yahudi çocukları tüllendi.” diye salya sümük ağladı. Mavi Marmara olayında İsrail’i otorite kabul edip “Otoriteden izin alınmadan yapılan bu hareket yanlıştır.” Dedi. Bir tek açıkça “Ben papazım!” demediği kaldı. Bu Papaz’ın isteği ile başını açanlar neden apaçık ayetin emrini tutmak yerine bu Papaz’a uydular?

Bu adama devlete sızdı, siyasete karıştı vesaire demeden önce İslâm itikat ve anlayışını berhava ettiği için kızmak gerekiyordu.

Bir tek biz İBDA mensupları bu adamı ifşa ederken kimse sesini çıkarmıyordu.

Çünkü aileler için çocuklarının Fettoş’un yanında olması iyi okullar kazanmaktı, iyi iş bulmaktı, hiçbir tehlikesi olmayan Müslümanlıktı! Kimse kusura bakmasın. Bu Papaz’ın İslam itikadını ifsat etmesi kimseyi ilgilendirmiyordu.

Herkesin ilgilendiği çocuğunun iyi okuması, hiçbir bedel ödememesi, iyi memuriyetler elde etmesi idi. Şimdi de kimse sızlanmasın.

Biz bu Paralelle ve Müslüman’a zulmeden sistemle mücadele ettik. Hapislerde de yattık, işkence de gördük. En ağırını da merhum Kumandanımız Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu gördü. Hatta bize işkence eden polislerin birçoğu bu Papaz’ın çalıntı sorularla polis yaptığı tiplerdi.

Papaz ise gidip ABD’nin kucağına, hem de CIA’nın çiftliğine oturdu. Hiç aldırış eden olmadı. “CIA’nın çiftliğinde semirtilen adamın İslâm ile ne alakâsı olur?”diyen bile olmadı.

15 Temmuz’da çocuklarını kaybeden annelere kim hesap verecek?

O Adanalı ikiz kardeş polisin annesine -başka çocukları da yok- kim hesap verecek?

Halil Kantarcı’nın üç yavrusuna, eşine kim hesap verecek?

Ömer Halisdemir’in ailesine ne diyeceksiniz?

Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’ndeki 52 polisin katledilmesine; hatta oradaki caminin imamının sâlâ veriyor diye şehit edilmesine ne diyeceksiniz?

“Daire başkanı kadın temizlik yapıyor” diyen ağız ishaline tutulmuş Bülent Arınç Bey’e soruyorum: “Daire başkanı olacak kadar bilgili ve liyakat sahibiydi de bu FETTOŞ PAPAZ’ının yukarıda saydığım küfre götüren sözlerini neden görmedi, algılamadı, fark etmedi?

Hayır derdi o değildi. Daire başkanı, genel müdür falan olmaktı. Oraya da hak ettiği için gelmedi. Bülent Bey, sizin gibi tiplerin referansıyla geldi.

Bülent Bey, lütfen susun. Tepenize kadar FETÖ pisliğinin içindesiniz. Devlete giren FETÖ mensuplarının en az üçte birinin referansı sizsiniz.

15 Temmuz’da şehid olan 252 Müslümanın ve 3000’e yakın gazinin kanı var elinizde.

“Suikast yapılacakmış, bunun planları ve evinizin krokisi çıkmış.” kumpasıyla FETÖ’cü savcılar ve polislerin devletin KOZMİK ODASINA girmesine fırsat oluşturdunuz. Devletin tüm sırlarını, savunma planlarını CIA’ya servis ettirdiniz.

PKK başta olmak üzere terör örgütlerine sızan devletin gizli görevlilerini FETÖ’cü polislerin öğrenmesine, bu görevlileri isim isim o örgütlere bildirmesine ve o örgütlerin bu görevlileri hunharca şehid etmesine yol açtınız. Siz en az general bozuntuları Akın Öztürk ve geberen Semih Terzi kadar katilsiniz. Utanmazlık ve sıkılmazlıkta, yüzsüzlükte sınır tanımıyorsunuz. Aklınıza estikçe konuşmanızdan, bu ağız ishalinizden midemiz bulanıyor artık. Millete bu işkenceyi yapmayın. MİDEMİZ KALDIRMIYOOORR. YETEERR!

Vicdansız FETÖ avanesine halkı acındırmaya çalışıp da Anadolu insanının vicdanını yaralamayın. Bir ayağınız çukurda ama siz hâlâ o PENSİLVANYA PAPAZI’nın yancılığını yapıyorsunuz. Başta damadınız ve çocuklarınız olmak üzere ruhunu, beynini o PAPAZ’a kiralamış tipleri masum göstermeye çalışıyorsunuz. Susun artık Bülent Bey, midemiz kaldırmıyor.

Susmazsanız Yüce Rabbim sizi Semih Terzi ile, PAPAZ FETTOŞ ile haşretsin.

Son söz:

MASUM FETÖCÜ YOKTUR, FIRSATINI BULAMAMIŞ FETÖCÜ VARDIR.
Kaynak: Enes BAYRAMOĞLU / Baran Dergisi 669. Sayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.