Mahmut Karahan disipline sevk edildi

Mahmut Karahan disipline sevk edildi
22.03.2019
A+
A-

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte haftalık yönetim ve yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Basına kaplı yapılan toplantıda haftalık seçim çalışmaları değerlendirildi ve yeni haftanın çalışma takvimi belirlendi.

Yapılan toplantının son kısmında 31 Mart mahalli idareleri seçimlerinde Ak Parti Listesinde kendine yer bulamadığı için bağımsız belediye başkan adayı olan eski ilçe başkanı Mahmut Karahan’ın kesin ihraç istemiyle Ak Partiden çıkarılması talebiyle AK Parti Samsun İl Disiplin Kurulu’na sevki konusu görüşüldü.

Alınan bilgilere göre Mahmut Karahan AK Parti Tüzüğünün ilgili maddeleri gereği partisinden kesin ihracı talebi ile AK Parti Samsun İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan toplantının kendileri adına olumlu geçtiğini belirterek; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi bu davada bu treni terk edenleri, bu trende daha kendilerine yer bulamazlar. Biz Havzamızı birlikle, beraberlikle dayanışmayla geleceğe taşımak istiyoruz. Bize sırt dönemlere bir daha yüzümüzü dönmeyiz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber