Lütfü Türkkan görevden alındı

Lütfü Türkkan görevden alındı
07.11.2021
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında bir vatandaşın Akşener’e tepki gösteren vatandaşa küfür eden Lütfü Türkkan görevden alındı.
Türkkan Bingöl’de yaşanan olayda şehit yakını olduğu öğrenilen bir vatandaşın tepki gösterdiği sırada ona küfür etmişti. Türkkan Bingöl’de Genel Başkan Meral Akşener’e tepki gösteren kişiye küfür ettiği için özür diledi.

TÜRKKAN’DAN ÖZÜR MESAJI
Türkkan sosyal medya üzerinden yaptığı video paylaşımında küfür ettiği şehit yakınından ve bütün vatadaşlardan özür diledi. Türkkan videosunda ” Yaşanan talihsiz hadiseyle ilgili bu videoyu çekmeye karar verdim.

Bingöl’de daha önce Sayın Meral Akşener’e sosyal medya yoluyla hakaret ve küfreden bir vatandaş karşımıza çıkarak, şimdi burada ifade etmek istemediğim, birtakım lafları söylemeye devam etti. Ben de onu o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken, ciddi küfürlere maruz kaldım. Onların bir kısmı o videoda yoktu. Hatta söyledim yani küfretme diye birkaç defa ikaz ettim Netice itibariyle gelinen, o sinir gerginliği, o sıkıntılı durum sonucu hiç yapmamam gereken bir şeyi yapmışım. Hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bunlar hiç doğru olmayan, bana da hiç yakışmayan ifadeler. Bunun da farkındayım.

Ben o yüzden burada başta bütün milletimizde, bir kadın olması hasebiyle sayın genel başkanımız başta olmak üzere, bütün kadınlardan, partililerimizden, arkadaşlarımızdan da özür diliyorum. Doğru bir iş değildi o. Yanlış bir işti. Ama o sinir gerginliği, o atmosferin getirdiği belki fazla bir heyecan, doğru olmayan bana da hiç yakışmayan, şimdiye kadar doğru bulmadığım, herkesi yadırgadığım bu konuda hata yapmaya sevk etti. Tekrar bütün milletimizden özür diliyorum. Bunun da kabulünü rica ediyorum. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PARTİ AFFETMEDİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında tepki gösteren şehit yakını Tahir Kümran’a küfür ettiği anlar kameralara yansıyan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan görevden alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber