Kredi kartı kullananlar dikkat! Kartlarda yeni düzenleme

Kredi kartı kullananlar dikkat! Kartlarda yeni düzenleme
26.02.2019
A+
A-

Resmi Gazete’de yayımlanan banka kartları ve kredi kartları ile ilgili yeni düzenlemeye ilişkin, BDDK’dan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre taksitlendirmeler 6 aydan 12 aya çıkarıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan banka kartlar ve kredi kartları ile ilgili düzenlemeye ilişkin BDDK’dan açıklama yapıldı. Habertürk’ün haberine göre BDDK’dan yapılan açıklamada, kurulun 25/2/2019 tarihli ve 8261 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26. maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, 11/01/2019 tarihli ve 8198 sayılı Kurul Kararı ile belirlenen kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin değiştirildiği belirtildi. Yapılan değişikliklere ilişkin, “Tablet alımları hariç bilgisayar alımlarında ve taşımacılık ile ilgili harcamalarda 6 aydan 12 aya, seyahat acenteleri ile ilgili yurt içine ilişkin harcamalarda, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda 9 aydan 12 aya, kurumsal kredi kartlarındaki genel taksit sınırının ise 9 aydan 12 aya çıkarılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber