Köktaş: Her türlü oyun oynanıyor

Köktaş: Her türlü oyun oynanıyor
27.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Milletimizin büyük desteğiyle son 16 yıldır Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam ediyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle de Türkiye şahlanacak” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim çalışmaları kapsamında bir dizi programlar gerçekleştirdi.
Milletvekili Köktaş, İlkadım Belediyesi tarafından Kurtuluş yolunda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla gönül sofrasında buluşurken, Teravih namazını da Derebahçe Camii’nde kılarak cami cemaati ile biraraya geldi.
Derebahçe mahalle sakinleri ile çay içen Milletvekili Köktaş, daha sonra İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan sahur programında teşkilat üyeleri ile biraraya gelerek sohbet etti, tecrübe paylaşımında bulundu.

HER TÜRLÜ OYUN OYNANIYOR
Milletvekili Köktaş programlarda yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Ramazan ayınız mübarek olsun. Bugün burada bizler huzur ve güven ortamı içinde ibadetlerimizi yapıyoruz. Ama dünyanın bir çok ülkesinde top, silah mermilerinin altında inim inim inleyen ve ibadetlerini yapmaya çalışan Müslüman kardeşlerimiz var. Allah’ım onlara kolaylıklar versin, Rabbim yardımcıları olsun.
Müslümanların kendinden başka dostları yoktur. Bu anlamda yaşadıkları yerlerde güçlü olmadıkları sürece onlara rahat gün yüzü görmediklerini görüyoruz. Özellikle Türkiye çok pahallı bir arsa üzerinde kurulmuş bir devlettir. Onun için şer odaklarının ülkemiz üzerindeki emelleri ve hedefleri tarih boyunca değişmemiştir. Düşmanlarımız her zaman Türkiye hasta adam olsun, ayağa kalkmasın, güçlü olmasın, istediğimiz şekilde yönetelim diyerek, her türlü oyunu oynamaktadır.

GÜÇLÜ OLMAMIZ GEREKİYOR
Bu yüzden bizim her alanda güçlü olmamız gerekiyor. İşte milletimizin büyük desteği son 16 yıldır AK Parti iktidarları gece gündüz çalışarak ülkemizin gücüne güç katmaya devam ediyor. Artık hasta adam Türkiye yok, kafasına vurulunca önündeki alınan Türkiye yok. Artık kendi silahını, uçağını yapan, dünyada söz sahibi bir Türkiye var. Bu nasıl oldu, milletimizle kurduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla oldu.
16 yıldır bu anlayış içinde yolumuza gidiyoruz. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran’da milletimizin teveccühüyle, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle, “Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye” diyerek yolumuza Allah’ın izni ile devam edeceğiz diyor, sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber