Koca karı soğukları geliyor! Türkiye beyaza bürünecek

Koca karı soğukları geliyor! Türkiye beyaza bürünecek
14.03.2023
A+
A-

 

Mart ayının gelmesi ile birlikte pek çok kişi bahar gibi bir havanın etkisini göstereceğini tahmin ediyordu. Ancak Türkiye genelinde sıcaklıklar 10 derece birden daha düştü. Gelen bir son dakika haberine göre Türkiye için önemli bir uyarı yapıldı. Uzmanlar kocakarı soğuklarının geleceğini belirterek detayları aktardı:

Türkiye buy yıl kar yağışına hasret kaldı. İstenilen yağışların görülmemesi sebebi ile uzmanlar tarafından kuraklık uyarısı bile verildi. Yağışların görülmediği günler için uzmanlar yaptığı açıklamasında, kocakarı soğuklarının geleceği ve karı da getireceğini belirtti.

Bu sıcaklık düşüşleri sonrası yurdumuzun kuzey, iç ve doğu kesimleri kar yağışı alacak. İç Anadolu, Kuzey ve İç Ege ve Göller bölgesinde kar yağışı olacak ancak örtü şeklinde görülmeyecek… Özellikle Doğu Anadolu ve Karadeniz’in iç kesimlerinde ve özellikle Erzurum, Kars, Ardahan’da örtü yapacak kadar kar yağacak. Ayrıca Marmara Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı bekliyoruz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber