Kırcalı: Türkiye ve milletimiz için yollardayız

Kırcalı: Türkiye ve milletimiz için yollardayız
05.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Her gün bir ilçede çeşitli programlara katılan Kırcalı, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Terme’de çeşitli sivil toplum kuruluşları, esnaf, vatandaş ve AK parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Milletvekili Kırcalı, iftar vaktinde vatandaşlara yemek dağıttı ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

HİÇ BİR GÜÇ ODAĞI KARŞISINDA EĞİLMEDİK

AK Parti döneminde yaşanan demokratikleşme ve kalkınma ham­lesiyle Türkiye’nin çehresinin değiştiğini ve milletin yüzünün güldüğünü belirten Kırcalı, “Toplumuzun her kesimi insan hakları ve hürriyetlerinden azami seviyede faydalanma imkânı yakaladı. AK Parti olarak kuruldu­ğumuz günden beri Türkiye’nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin ve milletimizin büyük ideallerinin temsilcisi olduk. Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdi­ye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyeceğiz.” dedi.

TÜRKİYE ve MİLLETİMİZ İÇİN YOLLARDAYIZ

Yeni dönemde ekonomisi daha büyük ve refah seviyesi daha yüksek bir Türkiye modeli çizen Kırcalı, 24 Haziran seçimleri için yine milletimizin huzurundayız. AK Parti ola­rak 2002’den bu yana yaşadığımız büyük demokratik dönüşümün oluş­turduğu siyasi olgunluk, bilgi ve tecrübe birikimimizle, hepsi birbirinden değerli, yetişmiş kadrolarımızla yeni dönemde de ülkemize ve milletimi­ze yeni bir hamle yaptıracak zorlu hedeflere koşmak için hazırız. Milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği yönetme sorumluluğu­nun bilinciyle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla demokrasisini daha da geliştiren, ekonomisini büyüten ve bütün vatan­daşlarımızın refahtan daha fazla pay alacağı bir Türkiye için yine yola çıkıyoruz. “diyerek konuştu.

ÜLKEMİZDE Kİ GÜVEN VE İSTİKRARIN GARANTİSİ AK PARTİ OLMUŞTUR

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı sözlerini şöyle tamamladı: “ Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedef­lere ulaşır, tutamayacağı sözleri vermez. AK Parti bu şekilde siyasetin itibarını yükseltmiş ve insanımız siyasete güven duymaya başlamıştır. Bundan sonra da insanımızın duyduğu güveni boşa çıkarmamak ve siya­setin itibarını yüksekte tutmak boynumuzun borcu olacaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber