Kavak’ta Korona İle Etkin Savaş

Kavak’ta Korona İle Etkin Savaş
09.09.2020
A+
A-

Salgın hastalığın yeniden yükselişe geçmesi üzerine önlemlerini artıran Kavak Belediyesi ilçede temizlik ve denetim faaliyetlerini artırdı.

Covid -19’un ülke genelinde yeniden yükseliş evresine geçmesiyle birlikte ilçe halkını olası salgından mümkün olduğunca korumak isteyen Kavak Belediyesi, her hafta kurulan başta sebze pazarı olmak üzere her alanda sürdürdüğü çalışmalarını daha sıklaştırdı.

İlçe Merkezi ve Mahallelerde yürütülen temizlik çalışmalarını daha etkin kılmak amacıyla ekip sayısını artıran Belediye ekipleri, işyerleri ve vatandaşlar üzerinde de salgından korunma ve alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirme çalışmaları yürütüyor.

Corona virüsün ülkemizde görülmesiyle Mart ayından buyana tüm ortak kullanım alanlarında başlattıkları dezenfekte ve temizlik hizmetini kesintisiz sürdürdüklerini belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, salgının ülke genelinde yeniden artış göstermeye başlaması üzerine çalışmaları daha sıklaştırdıklarını söyledi.

İlçe genelinde ilgili kuruluşlarla müştereken yaptıkları çalışmaları işyerleri de dahil olmak üzere her alanda sıkı bir biçimde sürdürdüklerini anlatan Başkan Sarıcaoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızı söz konusu salgından koruma konusunda çok hassas davranıyoruz. Hastalığa karşı yaklaşık 7 aydan buyana kesintisiz bir mücadele içindeyiz. Ekiplerimiz halkımızın bulunduğu ve kullandığı tüm alanları dezenfekte ediyor. Sosyal mesafe, hijyen ve maske konularında sürekli uyarılar yapıyoruz. Mahallelerimiz araçlarımız ile hemen her gün süpürülüp temizlendikten sonra tazyikli su ile düzenli olarak yıkanıyor. Çöp bidonları ilaçlanıyor. Ayrıca ilçe pazarında Zabıta, İlçe Tarım, İlçe Sağlık ekipleri ve Güvenlik güçlerimiz çok sıkı bir biçimde denetimlerini sürdürüyorlar. Tüm bu çalışmalarımız tehdit ortadan kalkıncaya kadar da aralıksız devam edecektir. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber