Kavak’ta Doğalgaz Ağı Yaygınlaşıyor

Kavak’ta Doğalgaz Ağı Yaygınlaşıyor
17.05.2023
A+
A-

SAMGAZ Kavak’ta 3. Etap hat döşeme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Bu çalışma ile ilçemizde tüm konutlar doğalgaza kavuşmuş olacak” dedi.

Kavak’ta konut ve işyerlerinde doğal gaz kullanımını yaygınlaştıracak olan 3.Etap şehir içi hat döşeme çalışmaları başlandı. SAMGAZ ekipleri tarafından 19 Mayıs Mahallesinde sürdürülen ve yaklaşık üç ay içinde tamamlanması planlanan çalışmaların sonlanmasıyla Kavak’ta tüm konut ve işyerleri modern, ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğalgaza kavuşmuş olacak.  

19 Mahallesinde SAMGAZ ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları Mahalle Muhtarı Ümit Yağcı ve AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır ile gezerek yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, devam eden çalışmalar hakkında SAMGAZ Saha sorumlusu Hüseyin Mengene ’den  bilgi aldı. Doğalgazın Kavak’ta göreve geldikleri 2014 yılında ilçe halkına verdikleri en büyük sözleri olduğunu hatırlatan Sarıcaoğlu, şunları söyledi:

”Şükürler olsun ki verdiğimiz sözümüz havada kalmadı. Tüm ilçemizi tümüyle doğalgaza kavuşturacak çalışmaların son aşaması 19 Mayıs Mahallemizde başladı. Ekipler burada Kurban bayramına kadar ana hat üzerindeki çalışmalarını tamamlayıp en geç üç ay içinde Mahallemizde ki konutlara doğalgaz akışını sağlamış olacaklar. İlçemizin tümüyle doğalgaza kavuşmuş olması ve kullanımının yaygınlaşması Kavak’a olan ilgiyi daha artıracaktır. Doğalgazın ilçemize gelmesinde desteklerini esirgemeyen başta AK Parti Genel Başkanımız Çiğdem Karaaslan ve tüm Milletvekillerimiz başta olmak üzere projede emeği bulunan tüm herkese binlerce kez teşekkür ediyoruz. Artık diğer mahallelerimiz gibi 19 Mayıs Mahallemizde bu kışı rahat bir şekilde geçirecekler. Mahalle halkımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullansınlar“ dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber