Kavaklı Kadınlar güç birliği yaptı

Kavaklı Kadınlar güç birliği yaptı
12.11.2020
A+
A-

Kavak Kadın Girişimciler Kooperatif Başkanı Zeynep Okuyucu, “ Yapacağımız yöresel ürünler ile dünya pazarlarına hitap edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Kavak Yerel Eylem Grubu Derneğinin“ KAVAK YEG “ destekleriyle Kavaklı kadın girişimcileri desteklemek amacıyla kurulan Kadın Girişimciler Kooperatif Başkanı Zeynep Okuyucu ve Yönetim Kurulu Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samsun Ticaret İl Müdürlüğü Kooperatifler Koordinatörü Nazlı Saral ve Kavak YEG Uzmanı Ebru Akman’ında katıldıkları ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Zeynep Okuyucu, amaçlarının yapacakları çalışmalar ile ilçenin yöresel ürünlerini e-ticaret üzerinden iç ve dış pazarlarda satışa sunmak olduğunu söyledi. Okuyucu, “ Böylelikle aynı zamanda ilçemizin tanıtımını sağlarken diğer yandan da Kavaklı kadınları ticari hayatın içine katmış olacağız” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da Kavaklı Kadınların bu oluşum ile istihdam, sosyal ve kültürel olarak daha aktif olacaklarını belirtti. Kadın Girişimciler Kooperatifinin Kavak’ta bir ilk olduğunu hatırlatan Başkan Sarıcaoğlu, ilçe kadınlarını ticari hayatın içinde görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek “ Sizlerin başarılı olması için bizlerde elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. İlçemizin daha fazla kalkınması yolunda kadınlarımızı da ticari hayatın içinde görmek bizler için gurur verici. Bu oluşum ile doğal ve yöresel ürünlerimiz sunuldukları pazarlarda satılırken diğer yandan da ilçemizin tanıtımına büyük katkı ve destek verecektir. Kavaklı kadınların çıktıkları bu yolda başarılı olmaları için bizlerde daima yanlarında ve destekçileri olacağız” dedi.

Yapılan ziyarete Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Zeynep Okuyucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuray Kara, Münine Arat, Sevda Erişgin, Emsal Yaman, Esra Cüre, Hümeyre Uyanık ile Samsun Ticaret İl Müdürlüğü Kooperatifler Koordinatörü Nazlı Saral ve Kavak YEG Uzmanı Ebru Akman katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber