Kavak Genç Girişimciler Derneği’nde Adem Sekmenoğlu’na güven oyu

Kavak Genç Girişimciler Derneği’nde Adem Sekmenoğlu’na güven oyu
23.01.2022
A+
A-

Kavak Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Adem Sekmenoğlu’nun olduğu tek liste ile seçime girildi. Sekmenoğlu üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) lokalinde yapılan genel kurula divan Başkanı olarak KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, başkan yardımcılığına ise Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nurı Seven, divan katipliğinde ise Sezahattin Temurkıran görev aldı. Tek liste halinde girilen genel kurula üçte iki çoğunluk katılımı sağladı.

“KA-DEF bir hemşehri kuruluşudur”

Genel kurul öncesi bir konuşma yapan KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin,” Kuruluşundan beri her aşamasında görev aldığım KA-DEF’imizin genel başkanıyım. KA-DEF hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Bir hemşehri kuruluşudur. Siyasette, bürokraside ve ticarette başarılı olan hemşehrilerimizle daime gurur duyar. Gün birlik olma günüdür. Geleceğinizi şekillendirirken belli bir planınızın olması, nerede ne zaman ne yapacağınızı bilmeniz çok önemlidir. Belli bir şeylere ulaşırken yaşadığınız heyecan ve sonrasındaki mutluluk sizlerin iş hayatınızda daha çok istekli çalışmanızı sağlayacaktır. Ben şimdiden Federasyonumuza güç katacak yeni derneği hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“Şehre katkı sunmak için her şeye hazırız”

Yapılan genel kurul sonrası üyelerin güvenin bir kez daha alarak Kavak Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Başkan seçilen Adem Sekmenoğlu,” Burada olmaktan dolayı çok olduğumu öncelikle belirtmek istiyorum. Bu gün ‘bismillah’ deyip kapılarımızı açtık. Genç işadamları olarak geleceğe yönelik farklı projeleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bugüne kadar şehrin sosyal hayatından ekonomi hayatına kadar her alanda taşın altına elimizi koymaya çalıştık. Her sahada bulunduk. Geçtiğimiz yıl ufak bir reklam arası verdik, şimdi tekrardan ‘bismillah’ dedik, sahalara döndük. Dernek yönetimi olarak şehrimizi gerçekten ileriye taşıyalım istiyoruz. Şimdiye kadar çeşitli faaliyetlerimiz oldu. Biz, şehrimize katkı sunmak adına elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.

Genel kurul üyelerinin de görüşlerinin paylaşıldığı toplantıdaki seçim maddesinde, divana tek aday liste sunuldu ve yeni dönem yönetimi fiilen seçilmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber