Katar’lı İşadamından Havza’ya büyük yatırım

Katar’lı İşadamından Havza’ya büyük yatırım
01.11.2018
A+
A-

Havza Havza’da yatırım yapmayı planlayan Arap iş adamı, Havza’da incelemede bulundu.

Bir süredir Havza’da termal turizm yatırımı yapmayı planlayan Katar’lı işadamı Sultan İbrahim Alsheeb Havza’da incelemelerde bulundu.

Katar’lı işadamı Sultan İbrahim Alsheeb ilk olarak Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yapılan görüşmede Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza’da bulunan termal turizm alanları ve diğer yatırım yapılacak alanlar hakkında Sultan İbrahim Alsheeb’ye bilgiler verdi.

İkiz yabancı yatırımcıların bölgeye ilgi duymalarından memnun olduklarını dile getirerek; “İlçemizde en önemli sorun istihdama dayalı göç. İnşallah bu tür Havza’da bu tür yatırımlar ile bunun önüne geçeceğiz. Geçtiğimiz aylarda ülkemiz ve Katar arasında yapılan işbirliği anlaşması çerçevesinde Arap yatırımcılar ülkemize geldi ve bir kısmı da özellikle termal turizm yatırımları kapsamında ilçemize ilgi göstermekte. Sultan İbrahim Alsheeb’de bu yatırımcılarımızdan biri. Bizim kapımız ilçemize gelecek her yatırımcıya açık. İnşallah Havzamız ve ülkemiz için hayırlı olur.” Dedi.

Ziyaret sonrası Sultan İbrahim Alsheeb ve yanındakiler Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörakçioğlu ile birlikte yatırım yapmayı planladıkları alanda incelemelerde bulundular.

hakkında Sultan İbrahim Alsheeb Rize ve Bolu’da turizm yatırımları bulunduğunu ve bir süre önce Havza’da incelemelerde bulunduğunu belirterek; “Bu Havza’ya ikinci gelmemiz. Havza’da 5 yıldızlı otel ve termal fizik tedavi üzerine yatırım planlamaktayım.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber