Karapıçak: Arkalarında olan güç açığa çıkarılmalı

Karapıçak: Arkalarında olan güç açığa çıkarılmalı
15.03.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Abdullah Karapıçak Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki Al Noor ve Linwood camilerinde 49 kişinin hayatını kaybettiği katliam için Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle;

“Bu saldırı İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı göstermektedir”

“Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde Cuma Namazı esnasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Bu saldırı, İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı göstermektedir. #NewZealand”

“Bu saldırıların failleri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Arkalarında olan güç açığa çıkarılmalı kamuoyuna duyurulmalıdır. Ülkemiz de inançlarımızla alay edip karalamaya teşebbüs eden çevreler mezkur terör saldırısından ders alır, sonuç çıkartır.”

“Huzur içinde namaz kılan ibadetini gerçekleştiren masum Müslümanlara yönelik olan bu saldırı aslında tüm insanlığa yapılmış bir saldırır. Bu akıl dışı vahşeti şiddetle kınıyorum! Saldırı da yaşamını yitiren terör kurbanların ailelerine ve Yeni Zelanda halkına baş sağlığı dilerim.”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Abdullah Karapıçak dede oldu.

MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak sahada seçim çalışması yaparken dede olduğunu öğrendi. İl Başkanı Karapıçak’ın oğlu Enes Karapıçak ve Berrin Karapıçak çiftinin Melike isimli kız çocuğu saat 14:00’de dünyaya geldi.

İl Başkanı Karapıçak haberi alır almaz doğumun gerçekleştiği hastaneye geçti. Torununu kucağına ilk aldığında duygusal anlar yaşayan Karapıçak, “ Babası evlat sahibi olmak bir başkaydı ama dede olmak insanın torununun olması bambaşka farklı bir heyecan. Melike bebek bize bu yoğun seçim döneminde moral getirdi. İlk torun heyecanını bize yaşattı. Çok şükür sağ salim doğdu. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Dede olan Karapıçak torununu sevdikten sonra anne ve babayı tebrik ettikten sonra hastaneden ayrıldı. Seçim çalışmalarına devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber