Karaduman: İlçe belediye başkan adayları ay sonunda açıklanacak!

Karaduman: İlçe belediye başkan adayları ay sonunda açıklanacak!
19.12.2018
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Karaduman, “Mustafa Demir bizim adayımızdır. Bu konuda çıkan haberler asılsız olmak ile birlikte Zihni Şahin’de bizim belediye başkanımızdır. İlçe belediye başkan adayları 10 gün içinde açıklanacak” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, 31 Mart Yerel Seçimlerine Mustafa Demir ile gireceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu vurgulayan Karaduman, “Sosyal medya hesabımda ziyaretlerin yoğunluğundan kaynaklanan bir sıkıntı oldu ancak düzelttik. Zihni beyi görmezden gelmek asla mümkün değil” diye konuştu.

Halk Gazetesinin haberine göre, 10 gün içerisinde belediye başkan adaylarının açıklanmasını beklediklerini dile getiren Karaduman, “Her ilçeyi kazanmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 16 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’ni elimizde tutacağımıza inanarak diğer belediyeyi de almayı hedefliyoruz. Bazıları bu seçimin AK Parti için zor olacağını söylüyor. Ben de diyorum ki biz zoru severiz” ifadelerini kullandı.

BİZ GÖRÜŞLERİMİZİ İLETTİK

İstifa eden ilçe başkanlarının belirlenmediğini belirten İl Başkanı Hakan Karaduman, “Son zamanlarda AK Parti’nin anketler yaptırdığı yönünde haberler var. Ancak bilinmelidir ki bu bir gerçeklik ifade etmez. Bunu başkaları da yaptırabilir. AK Parti’nin böyle bir anket yaptırdığını düşünmüyorum. Birisi ya da birileri bu çağda kişilerin telefon numarasını bularak sorular sormuş olabilir. Bunu ciddiye almak olmaz. Biz çalışmalarımızı yaptık ve görüşlerimizi genel merkezimize ilettik. Artık belediye başkan adaylarımızın açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Hedef Halk

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber