Karaduman: En iyisini yapmanın derdindeyiz

Karaduman: En iyisini yapmanın derdindeyiz
10.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte Samsun’da hizmet planlama çalışmalarının ikinci gününde şehrin güney bölgesindeydi. İkili, Kavak, Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçelerinde gün boyunca temaslarda bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve Yerel Yönetimler Başkanı Oğuzhan Serinkaya koordinasyonunda başlatılan hizmet planlama çalışmalarına İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile il ve ilçe belediye bürokratları katıldı.

Hayata geçirilen ve geçirilecek hizmetler konusunda belediye yönetimi ve ilçe başkanlıkları ile fikir alışverişinde bulundukları belirten AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Bizler AK Parti olarak her zaman olduğu gibi yine sahalardayız, yine vatandaşımızın yanındayız. İlimizde ikame eden vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmeti nasıl ulaştırırız düşüncesiyle ilçe yönetimlerimizle istişareler yapıyoruz. AK Parti olarak 16 yıldır milletimiz için hep daha iyisini yapmanın derdindeyiz. Bugün de şehrimiz güneyinde yer alan ilçelerimizi dolaşarak milletimize daha kaliteli bir hizmeti nasıl verebiliriz noktasında istişarelerde bulunduk.  AK Parti olarak 16 yıldır götürdüğümüz hizmetlere yenilerini ekleyecek, Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.