Karadeniz’de CHP’li Belediyelerden Dayanışma

Karadeniz’de CHP’li Belediyelerden Dayanışma
06.12.2019
A+
A-

Karadeniz Bölgesi’nde yer alan CHP’li belediyeler Atakum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla bir araya geliyor. 15 belediye başkanının Atakum’da buluşacağı toplantıda iş birlikleri ve dayanışmanın yanı sıra bölgenin sorunları da konuşulacak.

Samsun, Atakum Belediyesi ev sahipliğinde Karadeniz Bölgesi’nde görev yapan CHP’li belediyelerin başkanları dayanışma toplantısı gerçekleştirecek. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin çağrısıyla Karadeniz’in dört bir yanından belediye başkanlarının katılacağı toplantıda bölgede yapılacak iş birlikleri, ortak eylemlilik gerektiren konularda dayanışma sağlanması ve CHP’li belediyelerin bölgeye katacağı projeler görüşülecek.

15 BELEDİYE BİR ARADA
Artvin’den Kemal Paşa, Arhavi, Ardanuç ve Borçka Belediyeleri, Çorum’dan Mecitözü Belediyesi, Tokat’tan Zile Belediyesi, Ordu’dan Gülyalı Belediyesi, Rize’den Fındıklı Belediyesi, Giresun’dan Piraziz, Eynesil ve Espiye Belediyeleri, Trabzon’dan Beşikdüzü Belediyesi, Amasya Gümüşhacıköy ve Merzifon Belediyeleri, Tokat’tan Almus Ataköy Belediyesi olmak üzere toplam 15 belediye başkanının bir araya geleceği toplantıda aynı zamanda 31 Mart’tan sonra belediyelerin gerçekleştirdiği çalışmalar da ele alınacak. 2020 yılı projeleri için yapılacak projelerle ilgili yol haritası ve dayanışmanın da ortaya konulacağı toplantı 7 Aralık Cumartesi Günü, sabah saat 10:00’da Atakum Yalı Kafe’de başlayıp gün boyu sürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.