Karaaslan: ‘Tarihi bir seçime gidiyoruz’

Karaaslan: ‘Tarihi bir seçime gidiyoruz’
02.05.2023
A+
A-

Samsun’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesi Çandır ve Zeytinlik Mahallesi’nde ve Atakum ilçesi Çobanlı Mahallesi’nde düzenlenen Halk Buluşmaları’nda vatandaşlara seslendi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programlarda konuşan Çiğdem Karaaslan, Türkiye’nin günler sonra tarihi bir seçime gideceğini belirterek, “Bu sadece Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi seçeceğimiz bir seçim olmayacak. Türkiye’nin istikamet seçimi olarak gördüğümüz bu seçim Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacağından bugünümüzle birlikte geleceğimiz için de önemli bir seçim olma özelliği taşıyor.” ifadelerini kullandı.

73 yıl önce Türkiye’nin yine bir 14 Mayıs’ta seçime gittiğini hatırlatan Karaaslan, “Milletimiz,  merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarını büyük bir teveccühle iktidara taşıdı. Türkiye’de ilk kez demokratik seçimler oldu. Menderes ve yol arkadaşları Türkiye’nin kalkınması için çalışarak nice eserleri hayata geçirdiler. Fakat bir süre sonra vesayetçiler, darbeciler onların yakasını bırakmadı. Yassıada’da başlayan sözde 1 yıllık yargılama sonunda bu ülkenin Başbakanı ve 2 Bakanı idam edildi. 73 yıl geçti, biz bugün yine 14 Mayıs’ta sandığa gidiyoruz.  O zaman, ‘Yeter! Söz Milletindir’ diyerek vesayete meydan okuyanlar gibi bugün biz de ‘Yeter!  Söz Milletin, Karar Milletin, Gelecek Milletindir’ demek için sizlerin huzurundayız.” dedi.

Bugün Türkiye’de toplumun tüm kesimlerinin, mazlum coğrafyadaki insanların ve insanlığın sorunlarına çözümler üretecek, krizler karşısında yeni çıkış yolları bulacak tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesi ve vizyoner liderliğiyle 21 yıldır yola devam ediyor,  ülkemizi büyütmenin mücadelesini veriyoruz. Şimdi yeni bir seçimin arifesinde hep birlikte liderimize sahip çıkarak, ilk turda bir kez daha Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğimize, hizmet ve eserlerin devamı için 14 Mayıs’ı zaferle neticelendireceğimize gönülden inanıyoruz.” dedi.

“Bugün Türkiye kendi doğalgazını bulduysa, o doğal gazı kısa sürede milletinin hizmetine sunduysa, kendi otomobilini ürettiyse, yerli ve milli atılımlarıyla şaha kalktıysa bize de kendi ayakları üzerinde duran Türkiye’ye güç vermek düşer.” ifadelerini kullanan Karaaslan, “14 Mayıs’ta milletimizin teveccühüyle yeniden büyük bir zafer elde edecek ve ülkemizin başarılarını taçlandıracağımız, her alanda bağımsızlığımızı güçlendireceğimiz yeni bir döneme gireceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, konuşmasının son bölümünde ise vatandaşları 4 Mayıs Perşembe günü Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge davet etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber